MAHMUTPAŞA MARKALAŞMA YOLUNDA...

29 Ağustos - 29 Eylül tarihleri arasında yapılacak alışveriş festivalinde çarşının cazibe merkezi haline getirilmesi amaçlanıyor.

03 Ağustos 2012 Cuma 10:20
MAHMUTPAŞA MARKALAŞMA YOLUNDA...

 Mahmutpaşa'nın 29 Ağustos - 29 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek alışveriş festivaliyle bir cazibe merkezi haline getirilmesi amaçlanıyor. Festivalin amacı tarihi çarşıyı "Ev ve evlilik" vurgusuyla yeniden tanıtmak. Bu sürede esnaf ciddi indirimlerle İstanbullulara ucuz alışveriş imkanı yaratmayı amaçlıyor. Mahmupaşa Tüccar ve Esnafları Koruma Çarşıları Güzelleştirme Derneği Başkanı Yusuf Yetişgin, "Dinamik bir yönetimiz. 29 Ağustosta alışveriş festivali yapıyoruz. Mahmutpaşa'ya bütün halkımızı bekliyoruz. Mahmutpaşa'da tarihle içiçe muhteşem bir alışveriş imkanı var. Esnafımız elinden gelen bütün indirimleri yapıcaktır. Bizim hedefimiz AVM' lerden çok farklı biz burayı ev ve evlilik çarşısı olarak lanse etmek istiyoruz. Biz buraya gelen vatandaşlarımızın damatlığını, gelinliğini, abiyesini herşeyini burdan almasını hedefliyoruz. Huzur ve güzelliğiyle, tarih içersinde alışveriş yapmalarını istiyoruz. Halkımızı bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Mahmutpaşa'nın müdavimlerinden Ayşenur Nakipoğlu adlı İstanbullu da, "Buraya zaman buldukça geliyorum çok kaliteli ve çok ucuz şeyleri görebiliyorum. Başka mağazalara gittiğimizde aynı ürünü daha pahalıya alabiliyoruz. Burası çok farklı biryer o yüzden de haftada bir kez mutlaka gelirim" dedi.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Raymond Doison 2018-07-19 13:25:23

We are project funder as well as financial lender,We have BG/SBLC, specifically for BUY/LEASE at a leasing price value Issuance by HSBC London and other 25 top AA rated Bank in Europe, Middle East or USA. We also secure funding.

Our BG/SBLC Financing can help you get your project funded, loan financing, please let me know if you are interested in any of our services, by providing you with yearly renewable leased bank instruments. We work directly with issuing bank lease providers, this Instrument can be monetized on your behalf for 100% funding.

FOR LEASING OF BG/SBLC
MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M
LEASING FEE = 4%+1%

FOR PURCHASE OF FRESH CUT BG/SBLC
PRICE = 32%+1%
MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M

Intermediaries/Consultants/Brokers are welcome to bring their clients and are 100% protected. In complete confidence, we will work together for the benefits of all parties involved.

Contact : Mr. Raymond Doison
Contact Email: [email protected]