KASTAŞ, HAMBURG'DA LOJİSTİK MERKEZ AÇIYOR

Kastaş Sızdırmazlık Teknolojileri A.Ş., Almanya'nın Hamburg kentinde açmayı planladığı Lojistik Merkezi ile Avrupa’ daki distribütörlerin acil ihtiyaçlarına 24 saat içinde cevap vermeyi, bu sayede 7 milyon Euro olan ihracat rakamını 14 milyon Euro’ ya çıkarmayı hedefliyor.

03 Eylül 2013 Salı 13:43
KASTAŞ, HAMBURG'DA LOJİSTİK MERKEZ AÇIYOR

 Hidrolik Pnömatik Sızdırmazlık Elemanları üreticisi Kastaş, sektör ihracatının en yüksek oranda gerçekleştirildiği ülke olan Almanya’ nın Hamburg kentinde yıl sonunda yeni bir lojistik merkezi açarak 2013 yılı hedeflerinden birini daha gerçekleştirmiş olacak. 2009 yılından bu yana Hamburg’ da Kastas Sealing Technologies Europe GmbH şirketiyle de faaliyet gösteren Kastaş, hizmete açılacak olan yeni Hamburg lojistik merkeziyle Avrupa’ daki müşterilerine daha verimli hizmet vererek 7 milyonluk ihracat rakamını iki kat arttırmayı hedefliyor. 2500 metrekarelik bir alanda faaliyet göstermesi planlanan deponun 1500 metrekaresi lojistik faaliyetleri için, 250 metrekaresi ofis olarak kullanılacak. 

Kastaş Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Atılgan, yatırıma ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Rekabetçi yeni dünya düzeninde başarılı olmak isteyen firmaların mutlaka katma değer yaratmaları gerektiğini belirterek, bu değerin sadece üretim aşamasında değil, hizmet aşamasında müşteri memnuniyeti olarak da sağlanabileceğini kaydetti. Bugün başarılı dünya firmaları ve öne çıkan markalar incelendiğinde, etkin bir müşteri ilişkileri yönetimi uygulandığı ve tüketicinin memnuniyetinin karşılanmasına yönelik politikaların, tercih edilirliği arttırdığını söyleyen Atılgan¸ teknolojik olarak her firmanın artık belli bir seviyede olduğunu hatırlattı. 

Günümüzde en iyi takip edilen şeyin üretim teknolojileri olduğunu ve yeniliklerin  hemen üretime entegre edildiğini belirten Atılgan, “Teknolojide fark yaratmanın uzun vadeli olacağı durumlarda, bayilerinizin ve müşterilerinizin memnuniyetini arttıracak uygulamalar ile kısa vadede öne çıkmak mümkün. Bu bir yönetim stratejisi olarak benimsenmeli. Biz, bu düşünceden hareketle, Avrupa’ daki müşterilerimize daha etkin hizmet vererek oradaki memnuniyeti arttırmayı hedefledik. Yıl sonunda açılacak lojistik merkezimiz, firmamızı Avrupa’ lı distribütörlerimiz için daha ulaşılabilir kılacak. Ürünlerimizi Avrupa’ daki müşterilerimize düşük lojistik masrafıyla, daha kısa sürede teslim edeceğiz. Merkezde ayrıca, bireysel stoklama ve ara stok gibi yeni hizmetler de vereceğiz. Bu sayede Avrupa’ daki distribütörlerimizin acil ihtiyaçlarına 24 saat içinde cevap verebileceğiz. Genişletilmiş teknik kadromuzla hizmet kalitemizi de en üst seviyeye taşıyacağız “ dedi. 

Kastaş Sızdırmazlık Teknolojileri Hakkında:
Kastaş Sızdırmazlık Teknolojileri A.Ş., hidrolik ve pnömatik sızdırmazlık elemanları üreticisi olup aynı zamandaülkemizde bu alanda lider konumdadır. 1981 yılından bu yana deneyim ve birikimiyle uzmanlaşarak ilerlediği sızdırmazlık elemanları sektörünün yalnızca ülkemizde değil, yurtdışındaki 100’e yakın distribütörü aracılığıyla dünyada da öncü ve yenilikçi şirketi haline gelmiştir. Güvenilir, yüksek performans ve kaliteye sahip Kastaş ürünlerini tarım, iş makinaları, maden, su pompası ve mobil hidrolik sektörlerine kadar pek çok sektörde görebilirsiniz.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 03.09.2013 13:49
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol