Kamu Kaynaklarıyla Şımartılan Çocuklar!

AKP'nin vakıflar, dernekler ve hatta doğrudan devlet kaynaklarıyla zengin ettiği şirketlerden biri de Kalyon Ajans. Kalyon Ajans'ta çalışan AKP'li gençlerin ortak özellikleri lüks yatlar, son model araçlar ve villalarda verdikleri pozlar olurken, diğer ortak özellikleri ise Erdoğan ve Sedat Peker'e yakınlıkları.

28 Kasım 2019 Perşembe 13:45

"AKP çocukları" adlı sosyal medya hesabı, bir süredir lüks içinde yaşayan AKP'lilerin çocuklarına ilişkin çarpıcı bilgiler ve fotoğraflar paylaşırken, dün ilginç bir konuya dikkat çekti.

Milyonluk yatlarda "şehit güzelleme videoları" çeken Mehmet-Furkan Kaya kardeşlerin Erdoğan'la çekilen fotoğraflarını paylaşan hesap, bu iki ismin lüks yaşantısından kesitler sunmuştu:

Resmi Twitter'da görüntüle

Resmi Twitter'da görüntüle

Resmi Twitter'da görüntüle


HEPSİNİN ORTAK ÖZELLİĞİ: KALYON AJANS

Kaya kardeşlerin sosyal medya paylaşımlarında yer alan yakın arkadaşlarına ilişkin de kısa bilgiler paylaşan "AKP çocukları" adlı hesap, AKP'lilerin çocuklarını zengin eden devlet destekli Kalyon Ajans'a ve ajansın faaliyetlerine ilişkin notlar paylaştı.

Ajansta çalışan neredeyse herkesin lüks yat, son model mercedes ve Erdoğan'la fotoğraf çektirdiği görülürken, ajansın "Hakkımızda" bölümünde de yer alan o isimlerin bazı paylaşımları şöyle:

Resmi Twitter'da görüntüle

Resmi Twitter'da görüntüle

Resmi Twitter'da görüntüle

NEDİR BU KALYON AJANS?

AKP'li "gençlerin" yatlar, villalar ve lüks araçlarla şov yapmasını sağlayan Kalyon Ajans, kuruluşundan kısa süre sonra 500'den fazla projeye imza attı.

Ajans'ın imza attığı projelerin neredeyse tamamı AKP'nin devlet destekli vakıf ve derneklerinin işleriyle, bizzat devlet kurumlarının işleri.

Ajansın "referanslarımız" bölümünde yer alan bazı kurumlar şöyle:

Cumhurbaşkanlığı
Dışişleri Bakanlığı
Milli Eğitim Bakanlığı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi
THY
TÜGVA
Diyanet
Hak-iŞ
ÖNDER
TÜRGEV
Ensar Vakfı


SEDAT PEKER'LE FOTOĞRAFLAR

Ajans çalışanlarının bir diğer ortak özelliği tıpkı Erdoğan'la olduğu gibi Sedat Peker'le de çok sayıda fotoğraflarının olması.

ORTAK 'HOBİ': SİLAHLAR

"AKP Çocukları" adlı hesabın Kalyon çalışanlarına ilişkin ortaya koyduğu diğer bir "ortak" iş ise silaha olan hayranlık ve atış talimleri.

Resmi Twitter'da görüntüle

Resmi Twitter'da görüntüle

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol