KALE GRUBU İZMİR'İ SEVDİ

Kale Grubu, önemli markalarını İzmirlilerle buluşturmaya devam ediyor.

30 Eylül 2011 Cuma 20:29
KALE GRUBU İZMİR'İ SEVDİ

 İZMİR'de geçtiğimiz aylarda bir bayi açan ve Ege Serbest Bölgesi'nde de uçak motoru üretmek için fabrika yatırımına başlayan Kale Grubu, önemli markalarını İzmirlilerle buluşturmak için İstanbul Fulya'nın ardından ikinci konsept mağazası Kale Alsancak Showroom'u açtı.

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'ın da katıldığı açılışta bir konuşma yapan Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Kale Grubu'nun Türk yapı sektöründe 54 yıldan bugüne kadar öncü çalışmaların ve güvenin temsilcisi olduğunu söyledi. Okyay, Kale Grubu'nun seramik kaplama malzemelerinin yanı sıra seramik sağlık gereçleri, armatür, küvet ve duş tekneleri, seramik yapıştırıcı, ısı ve su izolasyon malzemeleri, boya-sıva, banyo ve mutfak mobilyaları yatırımları ile ürün gamını genişlettiğini belirtti.

360 DERECE HİZMET 
Yenilikçi ürün ve hizmetler sunmak için çalışmalar yürütürken, alternatif pazarları da ihracat haritalarına kattıklarını anlatan Okyay, "Her türlü ürünü bütünsel bir yaklaşımla sunmak için yeni kurumsal kimliğe uygun olarak tasarlanan mağazalarla 360 derece hizmet veriyoruz" dedi. Yurtdışında da hedef bölgelere odaklanarak buralarda satış ve pazarlama faaliyetlerine öncelik vereceklerini, nihai hedefte ise potansiyeli yüksek bölgelerde üretim yatırımı planladıklarını anlatan Okyay, 2010 yılında yurtdışında pek çok Kale Showroom'u hayata geçirdiklerini, bu sayede marka bilinirliğini artırmayı amaçladıklarını vurguladı.

AR-GE EKİBİ YENİDEN YAPILANIYOR 
Yine bu strateji çerçevesinde İtalya'nın en prestijli markalarından Edilcuoghi ve Edilgres'i satın aldıklarını hatırlatan Okyay, bu satın almanın ardından yenilikçi ürünlere odaklanmak için 100 kişilik Ar-Ge ekibini yeniden yapılandırdıklarını kaydetti. Okyay, Ege Serbest Bölgesi'nde geçtiğimiz aylarda Pratt& Whitney ortaklığında temeli atılan uçak motoru fabrikası yatırımına da işaret ederek İzmir'e verdikleri önemin altını çizdi.

KALE ALSANCAK SHOWROOMU 

Kale Grubu markalarından Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale ve Kalekim ürünlerinin yer aldığı mağaza, 520 metrekarelik alanda hizmet verecek. Konseptini ve projelendirmesini Demirden Design'in yaptığı mağazada teknoloji ve tasarımı bir araya getiren yenilikçi çevre dotu ve fonksiyonel 3 binden fazla ürün sunulacak.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol