İŞTE RAMAZAN PİDESİNİN FİYATI

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Ramazan pidesinin fiyatını açıkladı.

29 Haziran 2013 Cumartesi 17:58
İŞTE RAMAZAN PİDESİNİN FİYATI

 Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, bu yıl Ramazan pidesinin 2 TL olacağını açıkladı. Bu fiyat, bir önceki yıla kıyasla yüzde 10'luk bir artışa denk geliyor.

 
Sakarya ve Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, yaptığı açıklamada, ekmeğe 2 yıldan bu yana zam yapılmadığını vurguladı.
 
Maliyetlerin artmasıyla ekmeğe zam yapmak durumunda kaldıklarına dikkati çeken Balcı, şunları söyledi:
 
2 YILDIR ZAM YOKTU
"Sakarya'da 2 yıldır ekmek fiyatlarında bir artış olmamıştı ancak artan maliyetler nedeniyle halkımızın durumunu da göz önünde bulundurarak fiyat artışı isteniyor. Daha önce 300 gramı 1 liradan satılan ekmek, şimdi de 250 gramdan satılacak. Bu fiyat ise İstanbul'da 2 yıldır uygulanıyor, diğer illerde de uygulanıyor.
 
Bu fiyat değişikliğinin uzun süre kalıcı olmasını arzuluyoruz. En az 2 yıl daha bu fiyatla ekmek satışı yapılmasını istiyoruz. Ramazan pidesi fiyatları da belirlendi. Geçen yıl 500 gram olan Ramazan pidesi bu yıl 450 gram olarak 2 liradan satışa sunulacak. Bu da yüzde 10'luk bir fiyat artışını beraberinde getirdi. Sakarya'da bu fiyatlar uygulanacak.
 
KATIKSIZ EKMEK DEVRİ
Katkısız ekmek için de fırıncı esnafımız hazırlığını tamamladı. Sakarya esnafı bunu çok iyi şekilde uygulayacak. Katkısız ekmek üretimini en sıkıntısız şekilde yapacağız."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 29.06.2013 17:59
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
yekter hassan 2018-07-09 01:14:13

Bir hayat kurtarmak, böbrek donörü olmak ve iyi ücret almak

Herkese merhaba, ben Doktor Hassan'ım ve finansal durumunuzu değiştirmek, bir böbrek donörü olmak ve bir hayat kurtarmak ve hala iyi bir ücret almak isteyeceğinizi bilmenizi isterim. Sağlıklı olduğunuzu biliyorsanız, sadece bir böbrek satmaya veya bağış yapmaya hazırsınız (ödeme, seyahat masrafları için ödenen tüm masraflarla birlikte 500.000 dolar), bugün hastanemde bir bağışçı haline gelir. Daha fazla hayatın her gününü kurtardığımız için acilen böbreklerden bağışlara ihtiyacımız var.
Talebinizi bana bugün yazın e-posta: ([email protected])
Not: ameliyat ve sadece sağlıklı insanlar seyahat etmeye hazır

Doktor Hassan Yekter.
[email protected]