İHRACATIN YILDIZI UÇAK KARDEŞLER

Yaş sebze ihracatçısı Uçak Kardeşler Şirketi, Ege İhracatçılar Birliği'nin düzenlediği İhracatın Yıldızları gecesinde yaş sebze ihracatı dalında ihracat rekortmeni ödülü aldı. Ödülü şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Uçak, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın elinden aldı.

20 Şubat 2012 Pazartesi 15:12
İHRACATIN YILDIZI UÇAK KARDEŞLER

 Hayrettin, Vahit ve Ali Uçak Kardeşler tarafından 1984 yılında kurulan Uçak Kardeşler Gıda Sanayi Seracılık Uluslararası Nakliye Limited Şirketi, 2012'de de yaş sebze ve meyve dalında Ege'de ihracat rekortmenliği unvanını korudu.


Seferihisar, Antalya, Alaşehir başta olmak üzere Türkiye'nin birçok tarım bölgesinde yetişen yaş sebze ve meyve ürünlerini ihraç ederek ülke ekonomisine kazandıran Uçak Kardeşler, sektörde 3. Kez ihracat rekortmeni olmanın gururunu yaşıyor.

Ege Bölgesinde ihracat alanında dereceye giren firmalara ödüllerinin takdim edildiği, Ege İhracatçılar Birliği tarafından düzenlenen İhracatın Yıldızları ödül töreni gecesinde Uçak Kardeşler,  Gıda Sanayi yaş sebze ve meyve dalında 2012'de de ihracat rekortmeni oldu.
Vahit, Hayrettin ve Ali Uçak kardeşlerin katıldığı ödül töreninde Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Uçak, ödülü Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın elinden aldı.





İhracattaki başarının çalışanların ve üreticilerin ortak başarısı olarak nitelendiren Uçak Kardeşler Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Uçak: "İhracattaki başarımız, katkısız ve kaliteli ürün yetiştiren üreticinin ve bu ürünü uluslararası standartlarına uygun işleyen çalışan arkadaşlarımızın ortak başarısıdır. Tarım her sektörden daha fazla bir ekip çalışması gerektirir. Ödül mesai arkadaşlarımızın ve üreticimizin yüksek hassasiyetinin ürünüdür. Şirketimize 3.kez ihracatta birincilik ödülü kazandıran çalışanlarımıza ve üreticilerimize candan teşekkür eder, başarılarımızın devamını dilerim" dedi.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol