ERDOĞAN'I KIZDIRACAK SÖZLER...

Koç Holding Yönetim Kurulu üyesi Ali Koç, ülkedeki gelir dağılımı eşitsizliği ve işsizlikten bahsettiği toplantıda "Ben şahsen 6 ve 8 yaşında iki çocuk sahibi bir baba olarak çocuklarımızın geleceğinden endişe duyuyorum" dedi.

25 Şubat 2015 Çarşamba 15:27
ERDOĞAN'I KIZDIRACAK SÖZLER...

 Antalya’da düzenlenen G20- OECD Nitelikli Çıraklık ve İşbaşında Eğitimin Teşviki Konferansı’nın açılış oturumunda konuşan B20 İstihdam Görev Gücü Koordinatör Başkanı ve Koç Holding Yönetim Kurulu üyesi Ali Koç, dünyada özellikle 2’nci Dünya Savaşı sonrası zenginliğin arttığını, borsaların değer kazandığını, likiditenin inanılmaz boyutlara ulaştığını ve gayri safi milli hasılaların arttığını söyledi.

Dünyanın kat be kat daha zenginleşmesine karşın gelir dağılımı eşitsizliğin büyüdüğünü, orta sınıfın yok olmaya başladığını ve zengin ile fakirin arasındaki uçurumun derinleştiğini kaydeden Ali Koç, "Reel ücretlerin düşüklüğü ve işsizliğin artışı gibi de pek çok sorun yaşanıyor. Globalleşme son derece baş döndürücü hızla ilerlemesine rağmen sorgulandığı bir dönemden geçiyoruz. 21’inci Yüzyıl’ın ilk yıllarına baktığımız zaman bu yüzyılın içinde pek çok sürdürülemez sorunu barındırdığını da görüyoruz. Ben şahsen 6 ve 8 yaşında iki çocuk sahibi bir baba olarak çocuklarımızın geleceğinden endişe duyuyorum" diye konuştu.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 25.02.2015 15:45
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
ali genç 2015-02-25 18:22:59

30kasım 2000 de koçbank ta krizi bahane edip kapıya koyduğunuz bizlerin geleceğini hiç düşündünüz mü koç holding olarak size hakkımı helal etmiyorum