EBSO BAŞKANI TORBA YASAYI ÖVDÜ

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun ile Cumhuriyet tarihinin en geniş kapsamlı çalışmasının yapıldığını, bundan herkesin yararlanması gerektiğini söyledi.

23 Şubat 2011 Çarşamba 10:34
EBSO BAŞKANI TORBA YASAYI ÖVDÜ

     EBSO üyelerine yönelik olarak düzenlenen Torba Yasa Bilgilendirme toplantısının açılışında konuşan Yorgancılar, kriz sürecinin Türkiye'de en fazla KOBİ'leri olumsuz etkilediğini, ihracatta aksamalar olması nedeniyle firmaların devlete olan mali yükümlülüklerini yerine getirmede sıkıntı yaşadığını ifade etti.
     TOBB ve odalar olarak dile getirdikleri yapılandırma konusunda hükümetin çalışma yapmasından dolayı memnun olduklarını belirten Yorgancılar, ''Bu çalışmadan dolayı Başbakan ve hükümete teşekkür ediyoruz. Cumhuriyet tarihinde bu kadar geniş kapsamlı bir çalışma yapılmadı, bundan herkesin yararlanması gerekiyor'' dedi.
     Vergisini düzenli ödeyenlere yönelik bir düzenleme olmamasının eksiklik olduğunu ifade eden Yorgancılar, konunun bundan sonra değerlendirilmesini umduklarını ifade etti.
     TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkan Vekili ve AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, yasa çalışmalarında muhalefet milletvekilleriyle uyum içinde çalıştıklarını, bu kanuna sosyal barış kanunu olarak baktıklarını ifade etti.
     Toplantıda Gelir İdaresi Başkanlığı Daire Başkanı Ömer Erdinç ve Grup Başkanı İsmail Tekboyunlu, sanayicilere borçların yeniden yapılandırılmasıyla ilgili teknik bilgiler verdi.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol