DEMİRÖREN'E 700 MİLYON DOLAR KREDİ!

Doğan Medya Grubu'nun Demirören Medya Grubu'na satışı dün resmi olarak gerçekleşti... Satışın gerçekleşmesinin ardından Demirören'in para kaynağı da ortaya çıktı. Doğan Medya'nın alınması için Ziraat Bankası'ndan 700 milyon dolar kredi verildi.

08 Nisan 2018 Pazar 01:09

Kamu bankası olan Ziraat Bankası, 5 Nisan 2018 tarihli 10/10 sayılı yönetim kurulu kararıyla Demirören Medya Grubu'na kredi verilmesine onay verdi.

Odatv'nin edindiği bilgiye göre Demirören'in kaynağı Ziraat Bankası'ndan alınan kredi.Demirören Medya Ticaret A.Ş.'ye verilen kredinin miktarı ise 700 milyon dolar.

10 yıl vadeli, ilk 2 yıl ödeme yapılmayacak

 Ziraat Bankası İstanbul Kurumsal Şubesi tarafından sağlanan kredinin şartları da tartışma yaratacak. Kredinin şartları 10 yıllık bir geri ödeme sürecini içeriyor.

Buna göre ilk 2 yıl Demirörenler bankaya ödeme yapmayacak. Ödemeler sonraki 8 yılda gerçekleşecek.

 2+8 yıllık kredi ile Doğan Grubu için maddi kaynak büyük oranda yaratılmış oldu.

 Doğan Grubu satışla ilgili olarak "1.100.000.000$ (Bir milyar yüz milyon Amerikan Doları) 'işletme değeri'nden, ilgili finansal borçların indirim konusu yapılması suretiyle, 890.000.000$ (Sekiz yüz doksan milyon Amerikan Doları) ‘hisse değeri’ üzerinden" rakamını açıklamıştı.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
demetrios 2018-04-08 02:28:07

Herhangi bir maddi sıkıntınız var mı? Borçlarınızı temizlemek için bir krediye ihtiyacınız var mı? Maliyenizi artıracak mısınız? Şirketini genişletmek isteyen bir iş insansın. Gerçek kahraman, güvenilir ve etkili borç verme şirketi kredi kredileriyle iletişime geçmeniz isteniyor. Yüksek verimliliğimiz için hem bireyleri hem de hükümeti öğrendim.

Hizmetler şunları içerir:
* Kişisel Krediler (Güvenli ve teminatsız)
* İşletme Kredileri (Güvenli ve teminatsız)
* Ev Geliştirme
* Mucit Kredileri
* Otomatik Krediler
vb. ..

Eğer ilgileniyorsanız lütfen bize geri dönün [email protected]

İçtenlikle,
Demetrios Daniel
[email protected]

% 3 kredi teklifi

Avatar
donald 2018-04-29 20:24:34

Kredi Puanım Nasıl Geri Döndü? Adım, Florida'dan DONALD'DEN ANONİMDEN, benim bankam tarafından reddedildikten sonra 50.000 $ 'lık bir ipotek vermemle kredi puanımı ve ölüm cezasını geri vermeme yardımcı olmak için JOHN LOAN FIRM'ına içten şükranlarımı ifade etmek istiyorum ve ziyaret ettiğim diğer finans kurumları. Ben bu şirkete e-posta yoluyla ulaşmak için sorumlu bir ipotek ararken yanlış ellere düşmemesi için başkalarına maddi yardım ihtiyacı olan herkesi tavsiye ederim: [email protected] Tanrı hepinizi korusun.

Avatar
Gerald L. Andriole Jr 2018-10-16 15:24:31

Merhaba, benim adım Gerald L. Andriole. Washington Üniversitesi Tıp Fakültesi, Barnes-Yahudi Hastanesi ve Siteman Kanser Merkezi'nde Profesör ve Üroloji Cerrahisi şefiyum. Böbrek ve diğer organların satın alınması ve satılmasıyla ilgileniyoruz. Hastanemiz Amerika Birleşik Devletleri, Nijerya, Malezya, Çin, Kanada, Birleşik Krallık'ta bulunmaktadır. Böbrek satmayı veya satın almakla ilgileniyorsanız lütfen bize ulaşın: [email protected]