CARREFOURSA KARŞIYAKA AVM'DE ARADIĞINIZ HERŞEY VAR!

İzmir Mavişehir semtinde, Cahar Dudayev Bulvarı üzerinde bulunan CarrefourSA Karşıyaka AVM; metro, otobüs ve taksi gibi şehir içi ulaşım servislerine olan yakınlığı itibariyle ziyaretçilerine rahat ve kolay ulaşım imkanı sunuyor.

18 Eylül 2014 Perşembe 15:51
CARREFOURSA KARŞIYAKA AVM'DE ARADIĞINIZ HERŞEY VAR!
AVM içerisinde yer alan mağazalar her yaştan İzmirlinin aradığını bulma imkanı sağlıyor.
CarrefourSA Karşıyaka Alışveriş Merkezi; Adidas, DeFacto, İkiler, Koton, LC Waikiki, Marks&Spencer, Mothercare, Nike gibi Türkiye'de ve dünyada önde gelen kadın, erkek, çocuk tekstil markalarına ve Tekin Acar Cosmetics gibi kozmetik markalarına, ayrıca Samsung gibi dünyaca ünlü teknoloji markalarına ve ziyaretçilerin teknoloji ürünlerinde aradıkları her şeyi bulabilecekleri Teknosa ve Vatan Notebook gibi birçok farklı markaya ev sahipliği yapıyor.
Çocuklar için her türlü eğlenceyi sunan  Kiddyland gibi markalarla, ziyaretçilerin her türlü ihtiyacına cevap veren geniş mağaza yelpazesiyle CarrefourSA Karşıyaka Alışveriş Merkezi, ziyaretçilerine toplamda 62 adet mağazasıyla hizmet vermektedir. 1.650 araç kapasiteli ücretsiz otoparkı, İzmir'de bulunan en büyük CarrefourSA Hipermarketi  barındırmasıyla da fark yaratıyor.
Her gün 09:00 - 22:00 saatleri arasında ziyaretçilerine hizmet veren CarrefourSA Karşıyaka Alışveriş Merkezi ziyaretçilerinin rahat ve de eğlenceli alışveriş yapabilmesi için değişik aktiviteler, sergiler, hediyeler, müzik dinletileri gibi olanaklar da sunuyor.
CarrefourSA Karşıyaka AVM Hakkında
Karşıyaka merkez olmak üzere, İzmir'e ve tüm Ege Bölgesi'ne hizmet vermek amacıyla 2000 yılında perakende sektörünün önde gelen şirketlerinden biri olan Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş. yatırımlarıyla kurulan CarrefourSA Karşıyaka Alışveriş Merkezi, 2011 yılının Nisan ayından itibaren ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş tarafından yönetilmeye başlandı.




yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 08.10.2014 15:12
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol