YGS ÜÇÜNCÜSÜ 5. SORUDA ELENDİ

Kim Milyoner Olmak İster'in dün akşam ekranlara gelen bölümünde yarışmacı koltuğuna Zafer Başıbüyük oturdu.

30 Nisan 2012 Pazartesi 14:58
YGS ÜÇÜNCÜSÜ 5. SORUDA ELENDİ

 YGS'de Türkiye üçüncüsü olan 18 yaşındaki Başıbüyük, Cerrahpaşa İngilizce Tıp Fakültesi öğrencisi olduğunu söyledi.

 
Programa iki arkadaşı ile katılan yarışmacı kendisine yöneltilen "Aynı Hedefe giden birçok yol vardır" anlamına gelen ve Türkçe dahil bir çok dilde kullanılan söze göre; bütün yollar hangi şehre çıkar" sorusunda iki joker hakkını da kullandı.
 
Başıbüyük 5 bin lira değerindeki soruya ise yanlış cevap vererek yarışmadan elendi.
 
Kenan Işık, tıp fakültesi öğrencisi olan Zafer Başıbüyük'ün erken vedasıyla ilgili olarak "Dersler yüzünden değil mi bu da? Kolay değil, öğrencilik zor bir süreç, ardından çok ağır bir bölüm , bir de bunun yabancı dili... İngilizce tıp okuyorsunuz, böyle bir şarkı yarışmasının müziğini bilmek bir şey kazandırır mı kazandırmaz mı bilinmez ama yine de o kulak hafızasına sahip olmak önemli bir şey. Sağlık olsun" dedi.
Genç yarışmacı 1000 TL ödül kazandı.
 
"MODERN ŞEYLERLE ALAKAM YOK"
Programda sosyal medyanın faydası olduğu kadar zararı da olduğunu anlatan Kenan Işık "Biri benim adımı kullanarak hesap açmış, resmimi de koymuş ama bu kişi ben değilim. Hakikaten tatsız bir şey. Bunun bir önlemi var mı bilmiyorum , önlem almaya çalışacağım. Hukuki bir yaptırımı var mıdır? Bu vesileyle söyleyeyim. Sevgili seyirciler benim ne twitter'da ne de facebook'ta hesabım yok. Zaten bunlarla uğraşacak kadar zamanım yok. Modern şeylerle alakam da yok." dedi.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol