PANTOLONLU KIZ ÖĞRENCİYİ AYAĞA KALDIRDI VE...

İstanbul Beykoz'da Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni, sınıfta "Pantolon-tayt giyen kızlara şehvet duyuyorum" dedi.

18 Ocak 2016 Pazartesi 17:23
PANTOLONLU KIZ ÖĞRENCİYİ AYAĞA KALDIRDI VE...

 Diyanet İşleri Bakanlığı'nın 'şehvet' fetvası sonrası bir din öğretmeni skandal sözlere imza attı. BirGün'den Serbay Mansuroğlu'nun haberine göre, İstanbul Beykoz'daki bir lisede Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Emin Şahin tayt-pantolon giyen kız öğrencilerinin ‘şehvete' sebep olduğunu söyledi.

'BENİM İÇİN OLAY BİTMİŞTİR'

Beykoz Prof. Dr. İbrahim Canan Anadolu Lisesi'nde görevli Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Emin Şahin, bir sınıfta "Ben tayt-pantolon giyen kızların bacak arasına bakınca şehvet duyuyorum" dedi. Şahin, bu sözün devamında sınıfta pantolon giyen bir kız öğrencisini ayağa kaldırdı. Ardından bir başka erkek öğrenciyi kaldırdı. Öğretmen Emin Şahin, bu defa erkek öğrencisine, "Sen ne hissediyorsun" diye sordu. Erkek öğrenci, "Ben de" yanıtını verdi. Erkek öğrencinin yanıtı üzerine öğretmen Şahin, "Benim için olay bitmiştir" ifadesini kullandı.

ÖĞRETMEN İDDİALARI YALANLADI

Okulda din kültürü öğretmeninin tavrı bir öğrencinin velisine durumu anlatmasıyla ortaya çıktı. Öğrenci, velisine durumu anlatınca velisi harekete geçti. Birçok veli ve eğitimci bu durumdan haberdar oldu. Okulun bazı öğretmenleri duruma tepki göstererek okul müdürünün gerekeni yapmasını istedi. Tepkiler üzerine okul müdürü öğretmen Emin Şahin'i çağırtarak sorguya çekti. Öğretmen Emin Şahin ise, yaşananları yalanladı. (Cumhuriyet)

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 20.01.2016 00:20
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol