PALAVRA.. PALAVRA.. PALAVRA..

Hacettepe Tıp Fakültesi'ni kazandığını açıklayan N.K'nın başarı hikayesinin sahte olduğu ortaya çıktı.

08 Eylül 2017 Cuma 23:50
PALAVRA.. PALAVRA.. PALAVRA..

Başta Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve milletvekillerinin sosyal medyadaki tebrik mesajlarını bir bir silmesi üzerine şüphelenip araştırmaya başladığımız başarı öyküsünden bir skandal ortaya çıktı. Öyle ki Milli Eğitim Bakanlığı, Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve N.K'nın okuduğu lise de resmi internet sayfasından başarı hikayesinin haberlerini kaldırdı.

Sözcü'den Turgut Erat ve Yurdagül Uygun'un haberine göre, meslek lisesi mezunu olan ve Hacettepe Tıp Fakültesi’ni kazandığını açıklayan öğrencinin tıp Fakültesini kazanmadığı ortaya çıktı. Radyo Televizyon Grafik Animasyon bölümü mezunu olan öğrencinin sınav sonuç kağıdında oynama yaptığı, ancak sonuçlarda çelişki olmasına rağmen bu durumu kimsenin incelemediği anlaşıldı. Öğrenciyi Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz da makamında kabul ederken, il milli eğitim müdürü ve çok sayıda milletvekili de tebrik etmişti.


LİSTEDE BÖYLE BİR İSİM YOK

Gazetelere sayfa sayfa haber olan N.K sosyal medya hesaplarından da tebrikleri kabul etti. Facebook ve instagram hesaplarından hayalinin beyin cerrahı olmak istediğini yazdı. Dahası N.K.’nin üzerinde oynama yaptığı sonuç belgesiyle Hacettepe Tıp Fakültesi’ne kaydını yaptırdığı iddia edilirken, Hacettepe Üniversitesi bu öğrenciye ait herhangi bir kayıt olmadığını belirtti.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol