OKUL PANOSUNA SKANDAL YAZI...

Etiler Anadolu Lisesi’nde panoya kadınları defalarca taciz eden ve tövbe ederek tacizciliği bırakan hamam tellağının hikâyesi asıldı.

25 Ekim 2016 Salı 15:35
OKUL PANOSUNA SKANDAL YAZI...

Etiler Anadolu Lisesi’nde, okuldaki “Değerler Eğitimi” panosuna, “Nasuh Tövbesi” başlığıyla asılan metinde taciz, tövbe yoluyla meşrulaştırıldı. Metinde, kadın kılığına girerek hamamda tellaklık yapan Nasuh adındaki kişinin, kadınları taciz ettiği ve tövbe ederek taciz yüzünden cezalandırılmaktan nasıl kurtulduğu anlatıldı.

Skandal hikâye
Metinde, hamamdaki kadınlar bölümünde tellaklık yapan Nasuh isimli karakterin, “tüysüz bir suratı” olduğu için erkek olduğunu gizleyebildiği ifade edilirken, bir gün padişahın kızının incilerinin kaybolmasıyla hamamdaki herkesin çırılçıplak soyularak üstünün arandığı, sıra Nasuh’a geldiğinde ise Nasuh’un, *Ya rabbim, ben günah işledim, eğer beni bu beladan, rezil rüsva olmaktan kurtar, ben de tövbe edeyim, bir daha günah işlemeyeyim*, dediği ifade edildi.

Hikâyeye göre, Nasuh, aranacağı sırada inciler bulundu ve Nasuh aranmaktan kurtuldu.
Hikâyenin sonunda ise, sırrının ortaya çıkmasından kurtulan Nasuh’un, padişah kızının, kendisini keselemesini istemesine karşın tövbe(!) ederek hamamdan çıktığı ve geri dönmediği anlatıldı. Konuyla ilgili ulaşmaya çalıştığımız okul müdürü Şeref Koç ise aramalarımıza cevap vermedi.

Veliler ise tepki
Görüştüğümüz velilerse, akanlığın yaratmak istediği nesile yönelik örnekler vermeye başladığını, bu tip uygulamalara karşı çıkacaklarını söylediler.

[Haber görseli]

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 26.10.2016 09:00
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol