İMAM HATİP MÜDÜRÜ HİLAFET ÇAĞRISI YAPTI!

Nevşehir Eğitim-Bir Sen Şube Başkan Yardımcısı ve Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İskender Çınar, Facebook hesabından “İlk laik şeytandır. Dünyada ne kadar hırsız, p... varsa laiktir” ifadelerinin yer aldığı paylaşımlar ortaya çıktı.

05 Ocak 2017 Perşembe 12:21
İMAM HATİP MÜDÜRÜ HİLAFET ÇAĞRISI YAPTI!

Laikliğe küfreden müdür ayrıca, 2024’te hilafetin geri geleceğini belirterek “Nasıl dinsizleştirildik” başlığı altında Cumhuriyet’in kuruluş dönemindeki devrimleri hedef aldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP’li milletvekillerini ve gazetemizi de hedef göstermekten çekinmeyen Çınar, İstanbul saldırısının yaşandığı yılbaşı gecesinde “İlk laik Şeytan’dır. Allah var kabul ederim ama koyduğu kanunları kabul etmem demektir laiklik. Kafirliktir laiklik. Dünyada ne kadar hırsız, p... varsa laiktir” ifadelerinin yer aldığı görselleri paylaştı.

Hilafet çağrısı

Çınar’ın ayrıca hesabından hilafet çağrıları da yapması dikkat çekti. “Nasıl dinsizleştirildik” başlığı altında medreselerin kapatılması, hilafetin kaldırılması, Arapçanın yasaklanması, ezanın Türkçeleştirilmesi ve laiklik ilkesinin anayasaya girdiği yılları paylaşan Çınar, “2024 de hilafet geri gelecek. Diğerlerini söylemeye gerek bile yok” yorumunda bulundu.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
şenol şentürk 2017-01-05 13:46:28

kanı bozuk piç..

Avatar
T.C Salih Akbayır 2017-01-05 15:14:38

Sana Pezevenk, değilsindiyen oldumu-ki Pezenkliğini, açılıyorsun be bit yavrusu...