ENSAR İLE 5 YILLIK PROTOKOL!

Kaçak yurtlarında çocukların cinsel istismara uğradığı Ensar Vakfı ile MEB protokol imzaladı. Ensar'a her türlü etkinlik için yetki veren protokolde ayrıca; MEB-Ensar ortaklığıyla ortaöğretim kurumlarında kulüpler açılacağı öğrenildi.

29 Temmuz 2017 Cumartesi 14:05
ENSAR İLE 5 YILLIK PROTOKOL!

Tecavüz skandalıyla bilinen Ensar Vakfı, AKP/Saray rejimi tarafından desteklenmeye devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Ensar Vakfı ile 5 yıl geçerli olmak üzere ‘Çeşitli eğitim, seminer ve sosyal etkinlikler düzenlenmesine dair işbirliği’ yaptı. 

Protokole göre; Ensar Vakfı okullarda eğitim, seminer, proje, gezi, kitap okuma, yarışma, kamp, yaz okulu adı altında etkinlikler düzenleyebilecek.

MEB-ENSAR ORTAKLAŞA ÇALIŞACAK

Hürriyet'ten Gülseven Özkan'ın haberine göre; protokolde MEB yükümlükleri arasında “Protokol kapsamında yapılacak faaliyetlerle ilgili vakıfla ortaklaşa belirlenen kulüplerin ortaöğretim kurumlarında kurulmasına imkân tanır” maddesi yer aldı. Bakanlık ayrıca, düzenlenecek etkinlikler konusunda vakıfla işbirliği yapacak.

MEB-BİRLİK VAKFI İŞBİRLİĞİ

MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü’nün, Tayyip Erdoğan'ın kurucu üyesi olduğu Birlik Vakfı ile imzaladığı 3 yıllık protokole göre ise; açılacak kurslarda vakıf personeli olan eğiticilere, ihtiyaç duyulduğunda kendi bünyesinde bulunan öğretmenlere, uzmanlara veya usta öğreticilere görev verilmesini sağlayacak ve ücretlerini ödeyecek.

yuzdeyuzhaber





Anahtar Kelimeler:
Ensar VakfıENSAR
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol