CUMHURİYET BÖYLE KUTLANIR!

Özel Hüseyin Aslan Anaokulu öğencileri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı muhteşem bir tören ve coşkuyla kutladı. Sanatçı Faruk Demir konseri ise kutlamaya ayrı bir renk ve coşku kattı.

01 Kasım 2012 Perşembe 12:54
CUMHURİYET BÖYLE KUTLANIR!

 Özel Hüseyin Aslan Anaokulu öğencileri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı muhteşem bir tören ve coşkuyla kutladı. Bornova Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen ve Karşıyaka Muharip Gaziler Derneği üyelerinin de katıldığı kutlama etkinliğinde minik Aslanlar’ın bayram için hazırladıkları birbirinden özel şovlar ve söylediği şarkılar, törene katılan herkesi mestetti. Anaokulu Kurucusu ve Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “ Bu sıra dışı ve özel kutlama büyük Atamızın bize yüklediği sorumluluğun gereğidir. Dileğimiz bundan sonra da bayramlarımızın yasaklar olmaksızın, özgürce kutlanmadır.”  dedi.





Bornova Öğretmenevi’nin büyük salonunda gerçekleştirilen kutlama törenine aileler, davetliler ile Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şubesi üyesi gaziler de katıldı. Dernek Başkanı Halil Taşçı ve gazilere eşleri de eşlik etti. Törende CHP Parti Meclis Üyesi, Ege Koop Ankara Temsilcisi, TRT Sanatçısı Faruk Demir özel bir konser verdi. 





“SARI SAÇLIM MAVİ GÖZLÜM” COŞTURDU…
Birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Faruk Demir, gaziler, öğrenciler ve veliler tarafından uzun süre alkışlandı. Demir'in, "Sarı Saçlım Mavi Gözlüm" isimli eseri seslendirmesiyle de coşku daha da katlandı. Katılımcılar ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak şarkıya eşlik etti.
‘YIKIN HEYKELLERİMİ’ ŞİİRİ DUYGULANDIRDI…
Faruk Demir'in ardından sahneye çıkan Tevfik Öztürk'ün kendine has üslubuyla "Yıkın Heykellerimi" adlı şiiri okuması ise duygulu anların yaşanmasına neden oldu.


ASLAN: HER ÇOCUK BİR PROJEDİR…
Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, geleceğin bireylerini "Bizim için her çocuk bir projedir" anlayışıyla yetiştirmeye çalıştıklarını söyledi. Aslan, "Türkiye'nin en kapsamlı çağdaşlaşma projesi olan Cumhuriyet Bayramı'nı Atamız gençliğe emanet etti. Tüm Türk ulusuna da sorumluluk yükledi. Anaokulumuzun hedefi insan sevgisi ve Cumhuriyet bilincini öğrencilere aşılamak. Aynı zamanda da yeteneklerini ortaya koyan, sosyal ve birlikte yaşama duygusunu taşıyan bireyler yetiştirmek. Bu anlayışla çocuklarımızı bilgili, becerili ve donanımlı yetiştirmeyi sorumluluk olarak görüyoruz. Bu etkinlik de, Atımızın bize yüklediği bu sorumluluğun gereği. Dileğimiz bundan sonra da bayramlarımızın yasaklar olmadan, gönlümüzce ve özgürce kutlanması" dedi.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol