YANKESİCİLER NEYE UĞRADIKLARINI ŞAŞIRDI

İki yankesicinin gözüne kestirdiği kıza saldırdı fakat sert kayaya çarptıklarını sonradan anlayabildiler.

26 Haziran 2012 Salı 14:41
YANKESİCİLER NEYE UĞRADIKLARINI ŞAŞIRDI

 Onlu yaşlardaki iki yankesici acı dolu bir deneyim yaşadı. Yolunu kestikleri genç Priscilla Dang, yakın dövüş ustası olunca ikili baya hırpalandı. KATU’nun haberine göre, yankesicilerden biri önden 23 yaşındaki genç kızı çekmeye diğeri ise arkadan beline sarılarak kaçmasını önlemeye çalıştı. Fakat 18 yıldır kung fu eğitimi alan Dang, yankesicilere iyi bir ders verdi.



Squaring up: Dang demonstrates her martial arts skills
Ailesinin sahibi olduğu Summit Wushu Academy’de yakın dövüş eğitimi alan Dang, arkasından saldıran yankesiciyi ustaca önüne alıp yere yatırdıktan sonra diğer yankesicinin ahlaksızca sözlerine maruz kalmış. Fakat onu da ağzına doğru vurduğu yumrukla alt etmeyi başarmış.
“Birini hallederken diğeri ne olduğunu anlayamayarak kötü sözler söyleyince onu da indirdim” diyen Dang, yankesicilerin yanlış kıza bulaştıklarını anladıklarını umduğunu da dile getirdi.
Fakat yankesicilerden biri sustalı bıçağını çıkarınca iş ciddileşmiş. Çocukların bisikletini bir süre kendisine siper olarak kullanan Dang, hemen 911’i aramış. Bunu gören yankesiciler hemen olay yerinden uzaklaşmaya çalışmışlar fakat 18 yaşındaki Josiah Sullivan ve 16 yaşındaki diğer yankesici polisler tarafından kısa sürede yakanmışlar.

Don't mess: Dang has been training in Kung Fu since the age of five

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol