VAY EŞEK!

Özürlü bir emekli, saldırısına uğradığı bir çift eşek tarafından öldürüldü. Emniyet yetkilileri, eşeklerin itlaf edilmesine karar verdi

21 Mayıs 2013 Salı 17:56
VAY EŞEK!

 65 yaşında emekli bir özürlü olan Macaristanlı Sandor Horvath, ölü olarak bulunduğunda, aldığı yaralardan, kurtların saldırısına uğramış olduğu sanıldı. Ancak gerçek daha sonra anlaşıldı; özürlü adam, özel Skooter’ı ile çiftçi bir arkadaşını ziyaretine giderken, bir çift eşek tarafından saldırıya uğramış ve olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Macaristanlı bir veteriner, bu ülkenin Vas kontluğunun Magyarszecsod köyünde gerçekleşen talihsiz olayı yorumlarken, eşeklerin genel olarak saldırgan hayvanlar olmadığını, ancak söz konusu olayda, adamın kendi alanlarına tecavüz ettiğini hissedip tepki göstermiş olabileceklerini söyledi.

Özürlü adamın eşekler tarafından öldürüldüğü, ancak bir otopsi sonucunda belirlenebildi. Olayı soruşturan polis yetkilileri, ‘katil eşekleri’ itlaf edeceklerini belirtti. Bir emniyet yetkilisi, “Hayvanların bu şekilde insanları öldürmelerine izin veremeyiz. İtlaf, herkes için en iyi çözüm,” ifadelerini kullandı.

DHA





Son Güncelleme: 24.05.2013 10:36
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol