TAMAMIYLA İNTERNETTEN TANIŞMIŞ

İngiltere'de genç bir kadının itirafları, internet yoluyla tanışıp cinsel ilişkiye giren gençlerin çaresizliğini ortaya koyuyor.

20 Nisan 2012 Cuma 10:46
TAMAMIYLA İNTERNETTEN TANIŞMIŞ

 Becky Stevens henüz 15 yaşındayken internette tanıştığı erkeklerle yatmaya başlamış. İnternette tanıştığı kişilerle önce cinsel içerikli mesajlarla iletişim kurduklarını anlatan genç kadın, bu mesajlardan sonra genellikle buluşup seks yaptıklarını söyledi. Erkeklerin gönderdiği fotoğraflardan farklı olduğunu söyleyen Stevens, ancak yine de onlarla cinsel ilşkiye girdiğini belirtti. Buluşmaya gittiğinde annesinin arkadaşlarının evine gittiğini düşündüğünü ifade eden genç kadın, buluştuğu erkeklerin izledikleri porno filmlerdeki gibi seks yapmak istediklerini söyledi. 15 ile 20 yaş arasından 40 kişiyle birlikte olduğunu söyleyen genç kadın bunların yaşının 40'a kadar çıktığını ifade etti. 

Şimdi 24 yaşında olan kadın üniversiteye gittiğini ama gerçek bir arkadaşının olmadığından yakınıyor. İnternetten chat yapmayı bıraktığını belirten Becky Stevens bir erkek arkadaşı olduğunu ve ona bütün geçmişini anlattığını söyleyerek yeni yaşama alışmaya çalıştığını söyledi. (GAZETEPORT/YAŞAM)





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol