'SORUMLUSU MÜSLÜMANLARDIR'

Medya patronu Rupert Murdoch'un Twitter'daki "Bütün Müslümanlar Charlie Hebdo saldırısından sorumlu tutulmalıdır" mesajı tartışmaya yol açtı

11 Ocak 2015 Pazar 13:42
'SORUMLUSU MÜSLÜMANLARDIR'

 Dünyaca ünlü medya patronu Rupert Murdoch, Paris’te 12 kişinin yaşamını yitirdiği Charlie Hebdo dergisi katliamına ilişkin olarak, "Cihatçı kanserin farkına varıp ortadan kaldırılana dek onlar da sorumlu sayılmalıdır" dedi.

Murdoch, “Müslümanların çoğunluğu barışsever olabilir ama aralarında büyüyen Cihatçı kanserin farkına varıp onu ortadan kaldırana dek, onlar da sorumlu sayılmalıdır” ifadelerini içeren bir tweet attı. Bir sonraki Tweet’inde ise “Filipinlerden Afrika’ya, Avrupa ’dan ABD ’ye kadar her yerde cihadçıların yarattığı tehlike büyüyor. Politik doğruculuk inkara ve ikiyüzlülüğe yol açıyor” dedi.

Murdoch'un tweeti tartışmaya yol açarken, Pukkah Punjabi adlı bir Twitter kullanıcısı, Murdoch'a “Belki bütün beyazlar ırkçı pislikler değildir ama Rupert Murdoch’u ortadan kalkana kadar onlar da sorumlu sayılmalıdır” yanıtını verdi.

Roshan M. Salih adlı bir başka Twitter kullanıcısı ise “Belki haklı olabilirsin. O zaman ben de seni, sana ait yozlaşmış medyanın tanıtımını yaptığı, Irak gibi Batı’nın savaşlarından sorumlu tutuyorum” yazdı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 11.01.2015 13:48
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol