ŞOK GÖRÜNTÜLER!

Sosyal medya üzerinden dağıtılan 3 kişinin kurşuna dizildiğini gösteren görüntüler Ortadoğu'daki şiddetin bir başka boyutunu gözler önüne serdi.

27 Ağustos 2013 Salı 15:41
ŞOK GÖRÜNTÜLER!

 Görüntülerdeki silahlı kişilerin Irak ve Suriye'de faaliyet gösteren El-kaide terör örgütü askeri kanadı, Irak ve Şam İslam Devleti adı altında birleşen gruptan oldukları iddia ediliyor.. Silahlı kişiler Irak'ın batısında yer alan Ramadi kentinde tam teçhizatlı konvoy oluşturarak bölgeden geçen Irak- Suriye uluslararası yolda kontrol noktası kuruyor. Yoldan geçen Suriye plakalı 3 TIR'ı durduran grup kimlik kontrolü yapıyor. Şoförlere dini içerikli sorular soruluyor. Şoförler bir yandan bildikleri kadarıyla dini cevaplar veriyor bir yandan da ekmek parası için geldiklerini söylüyorlar.

Bir süre sonra da 3 şoför kurşuna diziliyor.. Silahlı kişiler Esad ve Maliki aleyhine slogan atıyor ve "Maliki'nin askeri komutanları görün, hani diyordunuz Bağdat-Şam-Amman uluslararası yolun güvenliğini sağladık.İşte alın size, uluslararası yolun kimin elinde olduğunun ispatı, işte bu yol islam devleti mücahitlerinin elindedir" diyor. 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 27.08.2013 15:42
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol