SAHİBİ İÇİN YARDIM ÇAĞIRDI AMA...

DANİMARKA’nın Vordingborg şehrinde sahibi su dolu bir bataklığa düşerek ölen köpek, komşulara giderek yardım istedi ancak yardım geldiğinde geç kalındığı anlaşıldı.

04 Mart 2014 Salı 11:14
SAHİBİ İÇİN YARDIM ÇAĞIRDI AMA...

 Vordingborg’un Trellemarksvej bölgesinde boş zamanları geçirmek için kullanılan evlerde yaşayan 52 yaşındaki Danimarkalı yakındaki bir su batağının içine düşerek hayatını kaybetti. Sahibinin zor durumda olduğunu gören köpek, yaşadıkları evlere dönüp havlayarak komşularından yardım istedi. Karı koca bir çift, köpeğin verdiği sinyali anlayarak peşinden gidince sahibini suda ölmüş vaziyette buldular. Alarma geçirilen polis ve ambulans personeli şahsın öldüğünü tespit etti. Şahıs morga kaldırılırken, Emniyet Müdürlüğünden Ove Christoffersen yaptığı açıklamada “Söz konusu köpek sahibini kurtarmak için yardım çağırmış ama maalesef olay yerine gittiğimizde yapacak bir şey yoktu. Şahsın her hangi bir nedenle nefes alamadığı için öldüğü tespit edildi. Sanıyoruz ki bir fenalık geçirdiği için su dolu batağa düşmüş. Yapılan ilk otopside vücudunda bir darp izine rastlanmadı. Yani bir cinayet olduğuna dair en küçük bir iz yok. Ancak köpeğin yaptığı da çok güzel bir şey. Aksi takdirde ölen şahıs uzun bir süre bulunmayabilirdi” dedi. 

Köpeğin yardım istediği komşuları da köpeğin yardım istemeye geldiğinde boynunda ip bulunduğunu belirterek bunun sahibi ile geziye çıktığını gösterdiğini söylediler. 


yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 04.03.2014 11:26
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol