RUSYA MODA HAFTASI BAŞLADI

Modanın kalbi Moskova'da atıyor.

22 Mart 2012 Perşembe 14:50
RUSYA MODA HAFTASI BAŞLADI

 Rusya’nın başkenti Moskova’da Rusya Moda Haftası (Mercedes-Benz Fashion Week Russia) 2012-2013 Sonbahar-Kış sezonu açılışını dün Amerikalı tasarımcı Von Vonni ile yaptı.

Kızıl Meydan yakınlarındaki TSUM alışveriş merkezinde gerçekleştirilen ve Britney Spears, Kate Hudson ve Kim Kardashian gibi dünyaca ünlü isimlerle çalışmış olan Amerikalı tasarımcı Von Vonni‘nin 24.sezonun açılışını yaptığı Mercedes Rusya Moda Haftası’nın ilk günü ünlü Rus tasarımcısı Slava Zaytsev’e adandı.
Moskova'daki "Crowne Plaza" Otelinde gerçekleştirilen ve 25 Mart tarihine kadar devam edecek olan Rusya Moda Haftası’nda dün akşam tasarımcılıkta 50.yılını da kutlayan Zaytsev, bu özel günde “Çağrışımö adını taşıyan defile gösterisi sundu.
Açılışa Rus sinema ve sanat dünyasından çok sayıda ünlünün yanı sıra birçok tasarımcı ve basın mensubu da katıldı. Moda haftasına Rusya, İngiltere, Polonya, Portekiz ,Peru gibi ülkelerden tasarımcılar defile düzenlerken bu yıl ilk defa Türkiye’den de Adil Işık ADL markası ile Cengiz Abazoğlu’nun "1950" koleksiyonu ile moda Rusya Moda Haftası’nda boy gösterecek. Abazoğlu’nun defilesi 23 Mart tarihinde saat 18’de gerçekleştirilecek.
Siyamend KAÇMAZ - MOSKOVA

DHA





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol