REZİL RÜSVA ETTİ...

Genç kız kendisini Facebook'tan taciz eden ve polis memuru olduğunu iddia eden S.T.'nin mesajlarını ve çıplak fotoğraflarını deşifre etti.

04 Ekim 2016 Salı 12:40
REZİL RÜSVA ETTİ...

İngiltere'de yaşayan Abby Bray isimli genç kız kendisini Facebook'tan taciz eden ve polis memuru olduğunu iddia eden S.T.'nin mesajlarını ve çıplak fotoğraflarını deşifre etti.

19 yaşındaki İngiliz Abby Bray, Facebook'ta polis memuru olduğu iddia edilen S.T. tarafından tacize uğradığını belirtip tüm konuşmaların fotoğraflarını da paylaştı.

Mesajlaşmalara göre Bray, '16 yaşındayım' demesine rağmen S.T. ısrarlı tacizlerini sürdürüyor. Çıplak fotoğraflarını gönderen S.T. evlenmek için S.T.'yi Türkiye'ye davet ediyor. Israrlarını sürdüren S.T. Abby'ye bakire olup olmadığını soruyor.

Facebook'ta "İnsanların bu tip sapıklara dikkat etmesi için paylaşıyorum" diyen Bray, başka genç kızların da bu sapıklığa maruz kalmaması için sosyal medya kullanıcılarından S.T.'yi şikayet etmelerini istedi.

Abby yazısını "Başka sapıklar da bana yazmayı denemekte kendilerini özgür hissedebilirler, onları da teker teker rapor edeceğim" dedi.

İşte, tacizcinin 16 yaşındaki genç kıza gönderdiği mesajlar...


Haber görseli


Haber görseli

Haber görseli


Haber görseli

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol