ONUN İÇİN HAPİS YATMIŞ!

ALMANYA Televizyonlarının beğenilen sunucusu Johannes B. Kerner, iri göğüsleriyle ünlü artist Anna-Nicola Smith'e hayranlığı nedeniyle hapiste yattığını söyledi.

28 Ekim 2012 Pazar 11:29
ONUN İÇİN HAPİS YATMIŞ!

 47 yaşındaki ünlü sunucu Johahnnes B. Kerner, Alman ARD Televizyonu'ndaki 'İnas Nacht' adlı programda yaptığı açıklamada, 1 gece hapiste kaldığnı belirtti. Kerner, "Bu benim için bir daha yaşamak istemediğim kötü bir deneme oldu" diyerek bir arkadaşıyla seksi sanatçının iri göğüslerini gösteren bir posteri çaldığı için hapse girdiğini söyledi.

Gençlik çılgınlığının kendisine acı bir deneme yaptırdığını dile getiren Johannes B. Kerner, "En çılgınlığı da düşüncesizce H&M adlı moda şirketinin hazırladığı Anna-Nicola Smith'in büyük posterini, yapıştırıldığı karton duvarla birlikte almamız. Hatta öylece otobüse binmemiz, herkesin dikkatini çekecek şekildeydi." diyerek şunu söyledi:"Bu çılgınlık nedeniyle bir gecede olsa hapse atılmam, toplumdan uzaklaştırılmam gerekmiyordu , diye hala düşünüyorum".
Anna-Nicola Smith, 28 Kasım 1967 Amerikan'ın Texas Eyaleti'nde Houston'da doğmuş, 8 Şubat 2007 yılında ölmüştü. Asıl adı Vickie Lynn Marshall-Hogan olan Smith, modellik ve filmlerde oynamış seksi pozlarıyla ünlenmişti. 

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol