MEĞER O KADIN...

Cami önünde Kur'an-ı Kerim'i yaktığı iddia edilen bir kadın, buradaki kalabalık tarafından linç edildi. Daha sonra kalabalık tarafından bir çatıdan atılan kadın üzerine benzin dökülüp yakıldı.

20 Mart 2015 Cuma 13:25
MEĞER O KADIN...

 Afganistan Özgürlük Radyosu'nun haberine göre, Kabil'in en büyük camilerinden Şahi Doh Şamşira Cami önünde Kur'an-ı Kerim'i yaktığı iddia edilen zihinsel engelli olduğu belirtilen 27 yaşındaki Fehunde isimli kadın, buradaki kalabalık tarafından linç edildi. Kalabalık daha sonra kadını bir çatıya çıkarıp aşağı attı. Sık sık tekbir getiren kalabalık, artık kımıldamayan kadının üzerine benzin döküp yaktı. Kalabalık son olarak yakılan kadından geriye kalanları Kabil Nehri'ne attı.

Linç sırasında kalabalığa müdahale etmeyen polis, olaydan sonra dört kişiyi gözaltına aldı.
İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Sedik Sedikki, "talihsiz" olarak nitelediği olaya seyirci kalan polisler için de soruşturma başlatıldığını bildirdi.

DHA





Son Güncelleme: 20.03.2015 13:32
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Cezmı B 2015-03-20 21:19:20

Hiç kimse inança ait olan kitap yada küfür gibi yakıp yıkmaz mutlaka beyninde ziyinsel sorunu olan kişi yada Kişiler durumundadır?? Ya oradakı toplum o bayandan daha Beyın sorunları olan toplum malesef butür cahiliye dönemi bizim ülkemizde'de yaklaşık zaman zaman olan yada benzeri!! BU TÜR ToplumlarHep KÖLE KALAÇAKLAR!!