KOCA ÜLKE ŞOKTA!

Dehşet verici olaydan hemen önce eğlence merkezine gitmişler...

16 Ağustos 2016 Salı 14:14
KOCA ÜLKE ŞOKTA!

Time dergisinin haberine göre, ABD’de Mark Short (40) adlı bir adam, önce üç çocuğunu ve karısını sonra da kendini silahla vurarak öldürdü. Yetkililerin ifadesine göre; Short, cinayeti işlemeden önceki gün karısı, çocukları ve köpeğini Hershey Park adlı bir eğlence merkezine götürdü.

Savcının ifadesine göre, ABD’li Mark Short, üç çocuğu ve eşiyle 6 Ağustos günü Pensilvanya’daki evlerinin oturma odasında ölü bulundu. Bölge Savcısı John Adams, cinayetin işlendiği gün Mark Short’un; eşi Megan (33), çocukları Lianna (8), Mark (5), Willow (2) ve köpeğini öldürmeden önce intihar notu bıraktığını ifade etti.

İddialara göre gözü dönmüş baba, üç çocuğunu da birer kurşunla vurdu. Yetkililer tarafından yapılan açıklamalarda, çocukların pijamalarıyla kanlar içinde yerde yattığı ifade edildi.

apılan basın toplantısında Mark Short’un yazdığı intihar notuna dair bir açıklamada bulunulmadı. Fakat Savcı Adams mektubun ilk sayfasında, Mark Short’un eşiyle ayrılmaktan ötürü yaşadığı duygusal çöküntüden bahsedildiğini ifade etti.

Çiftin en küçük çocuğu, 2014 yılında yapılan kalp naklinin ardından Amerikan basınındaki haberlere konu olmuştu.


Gözü dönmüş baba çocuklarını önce parka götürdü sonra tek kurşunla öldürdü!

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 16.08.2016 14:23
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol