KOCA ÜLKE BU OLAYI KONUŞUYOR!

Öz babası ile evlenen 18 yaşındaki genç kızın hikayesi gündem yarattı.

18 Ocak 2015 Pazar 14:39
KOCA ÜLKE BU OLAYI KONUŞUYOR!

 New York Magazin'e konuşan genç kız, 17 yıl sonra babasını bulduğunu, bir süre internette chat yaptıklarını söyledi. Ardından babasının yanına taşınan genç kız, "Birbirimizi çekici bulduk ve ilişkiye girdik. Şimdi evliyiz" dedi. Çift, ensest ilişkinin yasak olmadığı New Jersey'e taşındı.

 ABD 'de 17 yıl sonra gördüğü öz babası ile evlenen 18 yaşındaki genç kız hikayesi gündem oldu. New York Magazine uzun bir röportaj veren genç kız, ismini açıklamadan hikayesini anlattı.
Babasıyla 10 yıla yakın bir süre iletişim kurmadan yaşayan kız, 17 yaşında babasına ulaştı. Babası ile uzun süre internet üzerinden chat yaptıklarını anlatan genç kız, "Aramızda bir çekim hissettik" dedi. 

Kocası, uyurken 300 kez tecavüz etmiş
Şu an 18 yaşında olan kız hissettiklerini şöyle aktardı: 

"Çok garip ve kafa karıştırıcı bir durumdu. Babamı çok uzun süre sonra ilk kez gördüm ama onu görünce bir anda, çok yakışıklı göründüğünü düşündüm. Onu babam olarak görüyorum ama öte yandan internet üzerinden tanıştığım, iyi iletişim kurduğum ve çekici bulduğum bir erkek olarak hissettim."

Vatan'da yer alan habere göre, babasında kalmaya giden kız, ilk 5 gün birbirlerini tanıdıklarını ve ardından ilk kez cinsel ilişkiye girdiklerini anlattı. 

Şimdi bir çift olarak yaşayan çift, evlendi ve çocuk sahibi olmayı planlıyor.

Ensest ilişkilerin suç olmadığı New Jersey eyaletine taşınan çift, çocuk konusunda olası genetik problemleri bildiklerini belirtiyor. "Eğer genetik bir problem olma ihtimali varsa, çocuk yapmam" diye konuşan kız, bir gün annesinin kendisini ve torunlarını ziyarete gelmesini umuyor.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 18.01.2015 14:42
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol