KIZIYLA İLİŞKİYE GİRDİ DİYE...

Sokak ortasında, kızıyla ilişkiye giren gencin şortunu indirdi ve kalçalarını tokatladı.

25 Haziran 2012 Pazartesi 11:01
KIZIYLA İLİŞKİYE GİRDİ DİYE...

 Yasal yaşın altındaki kızıyla ilişkiye girdiği gerekçesi ile genç adamı sokak ortasında döven babanın videosu Youtube’de çok hızlı yayılıyor.

Yayınlandığı 15 Haziran gününden bu yana 500 bin kişiye ulaşan videonun gerçek mi yoksa ilgi çekmek üzere mi yapıldığı merak konusu oldu.
 
İngiliz basınından The Daily Mail istesinde yer alan habere göre; videoya yansıyan görüntülerde baba, kızıyla ilişkiye giren gence iki seçeneği olduğunu, ya polisi arayıp şikâyette bulunacağını ya da kendisinin yapacaklarına razı olması gerektiğini söylüyor. Çaresiz genç başına geleceklere katlanmayı seçerek orada kalıyor.
 
Video dayağı atan baba Robert Pruhs’un üvey oğlu Rassule Khatibi tarafından yayına verilmiş. Aslında video görüntüleri 2 yıllık. Fakat üvey oğul Khatibi, geçen yıl hayatını kaybeden Pruhs’un ölüm yıl dönümünde onu en iyi şekilde böyle anacağını düşünmüş.
 
“Umarım bu videoyu olduğu yerden seyrediyordur” diyerek Pruts’a seslenen Khatibi, daha önce videoyu kaybettiği için üzüldüğünü fakat ölüm yıl dönümünde videoyu yayınlayabildiği için mutlu olduğunu dile getiriyor ve ekliyor, “Onu daha iyi bir şekilde anamazdım”


 

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol