KEDİ KADIN KILIĞINA GİRİP KOCASINI ÖLDÜRECEKTİ AMA...

Bir kadın Batman filmindeki gibi kedi kadın kılığına girerek Belediye Başkanlığı seçimini kaybettiği için kocasını öldürmeye kalktı.

20 Temmuz 2011 Çarşamba 16:44
KEDİ KADIN KILIĞINA GİRİP KOCASINI ÖLDÜRECEKTİ AMA...

 Fransa’nın başkenti Paris’te kocasının belediye başkanlığı seçimini kaybetmesini içine sindiremeyen bir kadın Batman filmindeki gibi kedi kadın kılığına girerek kocasını öldürmeye kalktı.

Daily Telegraph’ın haberine göre 44 yaşındaki Laurence Honor, Paris’in kuzeydoğusundaki Valenton kasabasının belediye başkanlığına adaylığını koyan kocası Christian’ın seçim yarışını kaybetmesinden dolayı kocasının beceriksizliğini sorumlu tutarak cinayet planı hazırladı.

Bayan Honor, tıpkı Batman Dönüyor filminde olduğu gibi “Kedi Kadın” kıyafeti giyip bir tabanca alarak iki katlı evlerinin bahçesine saklanıp kocasının eve dönüşünü beklemeye başladı.

Ancak Bayan Honor’un planı umduğu gibi gitmedi. Kocasının eve döndüğü sırada silahını doğrultan kadın tetiği çekmekten son anda vazgeçti.

Aynı zamanda ünlü Disneyland eğlence merkezine de ev sahipliği yapan Valenton´da mahkeme, Laurence Honor hakkında adam öldürmeye teşebbüsten dava açtı.

Bayan Honor suçunu kabul ederken, olaya, kendisini belediye başkanı eşi olmaya çok fazla şartlandırmanın getirdiği hayal kırıklığının yol açtığını söyledi. 





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol