İŞTE YENİ iPad 2

Apple’ın 2 Mart sürprizi nihayet ortaya çıktı. iPad 2’yi resmen duyuran Apple, 11 Mart’ta yeni iPad’iyle kullanıcılarının karşısında olacak.

03 Mart 2011 Perşembe 02:21
İŞTE YENİ iPad 2

9.7 inç’lik ekranı olan iPad 2’nin dikkat çeken en büyük yeniliği şüphesiz hem ön hem de arka yüzünde yer alan dahili kameraları. Ön yüzde yer alan kamera sayesinde iPad üzerinden görüntülü görüşme mümkün olurken, A5 yongasıyla da bir önceki iPad’in işlemcisinden iki kat daha hızlı olan iPad 2’nin batarya ömrünün 10 saati bulacağı açıklandı.

IPAD 2 HANGİ MODELLERLE GELİYOR

Bir önceki iPad’de olduğu gibi iPad 2 de WiFi ve WiFi + 3G seçenekleriyle geliyor.

16 GB hafızalı WiFi teknolojisini destekleyen iPad 2’nin fiyatı 499 dolar, 3G teknolojisini de yanına alan modelin fiyatı ise 829 dolar olarak belirlendi. iPad 2’nin ayrıca 32 GB hafızalı modelleri de kullanıcıların karşısına çıkacak.

HDMI girişiyle birlikte gelen iPad 2, bu sayede 1080p (HD kalitesinde video) çözünürlüğünde videoların izlenebilmesine imkan veriyor.  Grafik işlemcisi bir önceki modele göre 9 kat hızlı olan iPad 2, artık daha ince bir tasarıma sahip. 11 Mart’ta ABD’de satışa sunulacak olan iPad 2’nin diğer ülkelere ulaşması 25 Mart’ı bulacak.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol