İNGİLTERE'DE ŞOK GÖRÜNTÜLER..

İngiltere'de özel bir hastanede, iki bakıcının bir hastaya yaptıkları kötü muamele kameralara yansıdı.

26 Mart 2014 Çarşamba 11:39
İNGİLTERE'DE ŞOK GÖRÜNTÜLER..

 İngiltere'nin Manchester kentinde özel bir hastanedeki, iki hasta bakıcının beyini hasar görmüş hastaya utandırıcı ithamlarda bulunmaları ve kötü davranışları hastanın yakınları tarafından koyulan gizli kameraya takıldı.

Daily Mirror gazetesinde yayınlanan görüntülerde, 68 yaşındaki Rita Page ve 33 yaşındaki Lynette Crook hastanın yatağını değiştirirken hastanın bacaklarına vuruyor ve bilinci yerinde olmayan hastaya hakaret ediyor. 

2012 yılında meydana gelen olay sonrasında, polise teslim edilen görüntüler ülkede büyük tepki çekerken Manchester'daki Priory Highbank Hastanesi'ndeki iki hasta bakıcı görevlerinden uzaklaştırılarak gözaltına alındı.

Mahkeme tarafından haklarında 9 farklı suçlama ile yargılanan iki bakıcı mayıs ayında verilecek cezayı beklerken kaza sonucu beyini zedelenen hastanın yakını, hastaya verilen tedavi hakkında çok endişendiklerini bu yüzden hastanın odasına gizli bir kamera koymaya karar verdiklerini söyledi.

Hastanenin sözcüsü ise söz konusu olaydan büyük üzüntü duyduklarını belirterek her iki çalışanının da görevi kötüye kullandıkları gerekçesiyle işlerine son verildiğini belirtti.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 26.03.2014 11:41
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol