'İĞRENÇLİK ABİDESİ'

Tayland’ın başkenti Bangkok’taki bir fitness salonunda çıplak bir halde erkekleri eğlendiren kadınların videosu tüm ülkede konuşulur hale geldi ve milyonlarca kez izlendi.

14 Ocak 2015 Çarşamba 12:21
'İĞRENÇLİK ABİDESİ'

 Bangkok’ta Ebi Sauna & Fitness adlı özel bir işletmede fitness salonunda çırılçıplak dolaşan kadınlar ve onların eğlendirdiği erkeklerin videosu gündeme bomba gibi düştü. Özellikle hayat kadınlarının azılı düşmanı haline gelen darbe yönetiminin hala etkin olduğu bir dönemde bu video tam anlamıyla olay yarattı.

Videoda görünen en azından 6 erkeğin bulunduğu salonda 4 çıplak kadın dans ediyor ve erkekleri cezbetmeye çalışıyor. Milyonlarca Tay internet kullanıcısı bu görüntüleri “iğrençlik abidesi” olarak tanımladı.

Video’nun sonunda ise üzerinde sadece beline bağlı havlu bulunan adam cep telefonuyla görüntüleri kaydeden kişiye “kameranı kapat, video çekmek yasak” diyor.

Salonun sahibi Surapan Surawattanapong (57) bu yaşananlardan haberi olmadığını ve 5 Aralık günü yılbaşı partisi için salonun kiralandığını iddia etti. Emniyet müdürü Prawut’un açıklamalarına göre salonun sahibi bir yıl ila on yıl arası hapse mahkum edilebilir.

Polis videodaki herkesi ifade vermek üzere çağırdı. Özellikle orada bulunan 4 kadına kesinlikle ceza verileceği açıklandı. 

Ünlü politikacı Chuvit Kamolvisit bugün Thairath gazetesine yaptığı açıklamada kadın ticareti yapan işletmelerin hep spa yada fitness paravanıyla bu işi yaptıklarını ve bunun artık eski bir numara olduğunu ifade etti ve “birileri artık gerçekten bu konuda birşeyler yapmalı” dedi.
Enis AKSU / Bangkok

DHA





Son Güncelleme: 14.01.2015 12:26
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol