İĞRENÇLİĞİN BÖYLESİ...

Aynı erkeklerle aynı anda birlikte olan anne-kız, ilişki sırasında çektikleri fotoğrafları ve videoları internette paylaşıyor

10 Aralık 2012 Pazartesi 10:52
İĞRENÇLİĞİN BÖYLESİ...
ABD'nin Florida eyaletinde bulununan Tampa şehrinde yaşayan bir anne-kız içerikli fotoğraflarını ve videolarını internet üzerinden herkesle paylaşıyor.
grafik bir siteye sahip olan 56 yaşındaki Jessica isimli anne, 22 yaşındaki Monica isimli kızıyla birlikte film çekip sitelerinde paylaşıyor.


Bu durumdan rahatsız olmadıklarını dile getiren anne-kız, yaptıklarının ensest bir ilişki olmadığının da altını çiziyor.
The Huffington Post sitesinde yer alan habere göre; şimdiye kadar sitesine koydukları hiçbir filmde birbirlerine dokunmadıklarını ve öpüşmediklerini ama aynı oda içinde aynı erkekle cinsel ilişkiye girdiklerini dile getiren Monica, bekaretini 12 yaşında kaybetiğini de sözlerine ekledi.
Böyle bir fikri hayata geçirmelerinin nedeninin paradan daha çok aldıkları zevk olduğunu dile getiren Monica, "Birbirinden i bir sürü erkekle birlikte olmak çok güzel bir duygu" şeklinde konuşuyor.
Çektikleri filmde sınır tanımadıklarını belirten Jessica, "i herkesle yaparım. Sadece hayvanlarla ya da küçük oğlumla asla cinsel ilişkiye girmem" dedi.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol