HOTMAİL TARİH OLUYOR!

Yenileştirilmiş e-posta hizmetini resmen başlatan Microsoft, Salı günü yaptığı bir açıklamada, Hotmail hesaplarını Outlook.com’a çevirmeye başladığını belirtti.

20 Şubat 2013 Çarşamba 13:37
HOTMAİL TARİH OLUYOR!

 Business Insider’ın haberine göre Microsoft yaptığı bir açıklamada, bugünden itibaren başlamak üzere, Microsoft’un tüm Hotmail kullanıcılarını Outlook.com’a geçirmeye başlayacağını belirtti.

Sürüm yükseltme işleminin Hotmail müşterileri için hatasız ve anlık olacağını belirten Microsoft, müşterilerin @hotmail.com uzantılı e-posta adresleri, şifreleri, temasları gibi şeylerinin aynı kalacağını söyledi.
Microsoft geçen yıl yaptığı bir açıklamada e-posta hizmetini, mobil kullanıcılar ve sosyal medyayla uyumlu hale getirmek amacıyla revizyondan geçirdiğini belirtmişti.

Outlook.com’un tanıtım süresi boyunca sadece altı ay içinde, Outlook.com üzerindeki aktif hesapların sayısının 60 milyona ulaştığını belirten Microsoft, uygulamanın kullanıcılara Facebook, LinkedIn ve Twitter’a bağlanma imkanı tanıyor olduğunu da ekledi.
Microsoft, Outlook.com’un tek bir mesajda yüzlerce fotoğraf ve video göndermeyi kolaylaştırmak için tasarlandığını da belirtti.
1996 yılında oluşturulan Hotmail, ilk web tabanlı e-posta hizmetlerinden biriydi.

TurkishNY

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol