GÜNÜN EN İĞRENÇ VE EN VAHŞİ HABERİ...

Cinsel ilişkiye girmek istediği üvey kızını kafasından vurdu. Kızının cesediyle ilişkiye giren adam, o anları videoya kaydetti.

09 Aralık 2014 Salı 11:25
GÜNÜN EN İĞRENÇ VE EN VAHŞİ HABERİ...

 ABD'li bir baba kızını öldürüp cesediyle cinsel ilişkiye girmek ve bunu videoya kaydetmekle suçlandı. Philadelphia şehrinde yaşanan olayda, bölge savcıları Gregory Graf isimli adamın çektiği videonun kanıt olarak sunulmasıyla Jessica Padgett'in cesediyle cinsel ilişkiye girmek için öldürdüğünün doğrulandığını bildirdi.

 
Yetkililer, Padgett'ı öldürmekle suçlandığı gün Graf'ın polislere, üvey kızıyla yatmak istediğini ve öldürdükten sonra bunu yaptığını söylediğini belirtti. 53 yaşındaki adam, 33 yaşındaki üvey kızını kafasının arkasından silahıyla vurarak öldürmekle suçlanıyor. Graf'ın bir diğer suçu ise ailesi ve arkadaşları Padgett'ı ararken cesedini saklamak olarak açıklandı.
 
Bölge savcısı yaptığı açıklamada, polisin ele geçirdiği videoda Graf'ın cesetle cinsel ilişkide bulunduğunu belirtti ancak cinsel ilişkinin Padgett öldürüldükten sonra gerçekleştiği için idam cezası talep edilmeyeceğini söyledi. 
 
Graf'ın evine düzenlenen operasyonda, adamın esrar tarlası da keşfedildi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 09.12.2014 11:30
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol