FİNAL İÇİN YOLA ÇIKMIŞLARDI...

Brezilya'nın Chapecoense takımını taşıyan yolcu uçağı Kolombiya'da düştü. Chapecoense takımını final maçı için taşıyan uçakta 81 kişi bulunuyordu.

29 Kasım 2016 Salı 11:02
FİNAL İÇİN YOLA ÇIKMIŞLARDI...

Brezilya Serie A ekiplerinden Chapecoense'un uçağı Kolombiya'nın Medellin kentinde, inişe geçtiği sırada, havalimanı yakınlarında düştü. Uçaktaki 81 kişiden 76'sı kazada yaşamını yitirirken, 3 futbolcu, 1 malzemeci ve 1 kabin görevlisi kurtuldu.
 Kurtulan üç futbolcu arasında Ruschel ve Danilo'nun kalkıştan kısa bir süre önce Snapchat'te bir paylaşım yaptığı ortaya çıktı. Kazadan kurtulan 3 futbolcudan ikisinin yan yana oturduğu görülüyor.
 Kolombiya'da düşen uçağın enkazının etrafında çalışmalar sürerken Sudamericana Kupası final maçının kadrosuna alınmayanlar kulübün tesislerinde beklerken görüntülendi.
 Tesislerin hemen dışında da taraftarların bekleyişi sürüyor. Chapecoense kulübünün başkan yardımcısı bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada, "Bu kentte yaşayan çoğu dar gelirli insanların en büyük mutluluğu bu takımdı, Artık o da yok" ifadelerini kullandı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 29.11.2016 14:50
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol