'EN GEÇ GELECEK YIL...'

Hacker grubu Anonymous, ABD, Çin ve KDHC arasında gerilen iplerin bu yıl ya da önümüzdeki yıl 3. Dünya Savaşı'na sebep olacağını ve tüm ülkelerin bu savaşta taraf olmak zorunda kalacağını iddia etti.

12 Mayıs 2017 Cuma 00:50

Çeşitli devletlere ait resmi sitelere saldırılar düzenleyen aktivist hacker grubu Anonymous, ABD, Çin ve KDHC arasında gerilen iplere değinerek bu gerginliğin “çabuk ve vahşi” bir dünya savaşına sebep olacağını iddia etti.

‘BÜYÜK YIKIMA HAZIRLANIN’

Gazete Karınca’dan Ezgi Gül’ün haberine göre, Youtube kanallarından yayınladıkları videoda 3. Dünya Savaşı’nın bu sene ya da önümüzdeki sene çıkacağından bahsederek “Küresel anlamda gerçekleşecek ekonomik ve çevresel yıkıma hazırlanın” uyarısında bulunuyor.

Anonymous, “Kore yarımadasında muhtemel bir savaşın izleri gözle görülür hale geldi. Ülkelerin stratejik davranmaya çalıştığını görüyoruz. Ama bu savaş, diğer iki dünya savaşından farklı olarak, daha vahşi, kanlı ve çabuk olacak” diyor.

‘BÜTÜN DÜNYA MECBUREN DAHİL OLACAK’

Olası savaşın sadece son günlerde “tartışan taraflar” ABD, Çin ve KDHC arasında kalmayacağına vurgu yapan Anonymous, “Bu üç büyük gücün karışmasının küresel neticesi olan gerçek bir savaş. Diğer ülkeler mecburen taraf seçmek zorunda kalacaklar” iddiasında bulunuyor.
 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 12.05.2017 00:59
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol