'Dünyanın Yarısı Ölsün...'

40 yaşındaki model ve oyuncu Victoria Bonya, sosyal medya hesabından koronavirüs ile ilgili yaptığı paylaşım nedeniyle kamuoyu tarafından tepki topladı.

18 Mart 2020 Çarşamba 14:16
'Dünyanın Yarısı Ölsün...'

Model ve oyuncu Victoria Bonya, dünyaya diz çöktüren koronavirüs ile ilgili yaptığı yorum nedeniyle büyük tepki aldı. Binlerce insanın öldüğü virüs yüzünden dünyanın kan ağladığı şu günlerde böyle bir paylaşım binlerce sosyal medya kullanıcısını çileden çıkardı.

Bir dönem Playboy güzeliyken daha sonra oyunculuğa adım atan Rus model, koronavirüs salgını nedeniyle dünyanın yok olmasındansa insanlığın yarısının ölmesini istediğini söyledi. 2001 yılında “Miss Earth” Güzellik Yarışması’nda Rusya’yı temsil eden Bonya, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Üzgünüm ama bunu paylaşmak zorundayım. Hepimizin iyiliği için. Gezegenimiz mahvoldu. Ben, gezegeni kaybetmektense insanlığın yarısını kaybetmeyi tercih ederim.”

BÜYÜK TEPKİ TOPLADI
Victoria Bonya, paylaşımı yapar yapmaz büyük tepkilerle karşılaştı. Bonya’nın ifadelerini soykırıma benzetenler oldu. Bir sosyal medya kullanıcısı, “Bence senin sevdiğin biri ya da bir akraban hastalansaydı böyle şeyler söylemezdin” yorumunda bulundu.

Victoria Bonya, sosyal medyada yayınladığı videonun büyük tepki çekmesinin ardından görüntüleri sildi. Ardından kendini açıklamaya çalıştığı bir metin paylaştı. Bonya, paylaşımında, “Bit bütün olarak insanoğlu, çevresindeki her şeyi yiyerek yok eden bir çekirgeden farksız hale geldi.” diye yazdı.

Victoria, mesajına şöyle devam etti: “Son 50 yıl içerisinde, gezegenimizi daha önce hiçbir neslin yapmadığı kadar öldürdük. Corona virüsü belki bizi biraz sarsar ve kendimize geliriz.”

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 18.03.2020 14:18
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol