CIA BAŞKANI MÜSLÜMAN MI?

Eski bir FBI çalışanının iddiasına göre, Obama’nın CIA Başkanlığı için tayin etmeyi düşündüğü John Brennan bu makam için hiç uygun birisi değil, çünkü John Brennan gizli bir Müslüman.

12 Şubat 2013 Salı 10:17
CIA BAŞKANI MÜSLÜMAN MI?

 Cuma günü Florida eyaletindeki Boca Raton merkezli yayın yapan bir radyo programına katılan John Guandolo, Obama tarafından CIA’nın başına getirilecek olan yeni başkanın gizli Müslüman olduğunu iddia etti.

Eskiden Florida Güvenlik Konseyi olarak çalışan İslam karşıtı Birleşik Batı Gurubu Başkanı  Tom Trento’nun misafiri olan Virgina merkezli bir stratejik araştırma gurubunun başkanı  John Guandolo, Obama devrinde Müslüman Kardeşler’in ABD’deki bazı ciddi noktalara gelmeye başladıklarına dikkat çekti.
Guandalo, yeni CIA Başkanı olacak olan Brennan’ın Suudi Arabistan’da CIA için çalışırken Müslümanlarla çok fazla içli dışlı olduğunu, Hamas ve Müslüman Kardeşler ile fazla yakınlaştığını ve bunun neticesinde devşirilerek karşı tarafa geçtiğini iddia etti.
İslam karşıtı Guandalo’nun ifadesine göre, muhtemel CIA Başkanı Brennan ya işini yapamayacak bir “beceriksiz” veya işini karşı taraf için yapmaya başlayan bir “hain”.
Guandalo, Brennan’ın çok yakın olduğu Hamas ve Müslüman Kardeşler mensubu bazı kişileri teşkilatın müsteşarlık makamlarında toplamaya başladığını, ABD’ye göre “terörist” olan bu kişilerin CIA’nın bu makamlarında ne yaptıklarını sordu.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol