'BUNA İHTİYACIMIZ VARDI...'

Kerkük'te düzenlenen bir operasyonun ardından yakalanan iki IŞİD'li teröristlerden biri olan Amar Hussein 500 kişiyi öldürdüğünü, 200 kadına tecavüz ettiğini büyük bir soğukkanlılıkla anlatırken yaptıklarının 'normal' olduğunu savundu.

19 Şubat 2017 Pazar 18:31
'BUNA İHTİYACIMIZ VARDI...'


IŞİD'li teröristin itirafları kan dondurdu... Irak'ın Kerkük kentinde 63 IŞID teröristinin öldürüldüğü operasyonda yakalanan Hussein itiraflarında, sözde IŞİD emirlerinin istedikleri kadar kadına tecavüz etmelerine izin verdiğini, kendisinin de 200 kadar kadına tecavüz ettiğini soğukkanlılıkla anlatırken, genç erkeklerin 'buna ihtiyacı olduğunu' söyledi.

IŞİD'li teröristin itirafları kan dondurdu Daily Mail'de yer alan habere göre, küçük bir hücrede tutulan Hussein 2013'te IŞID'e katıldığını ve o günden beri tahminen 500 kişiyi öldürmüş olabileceğini itiraf etti.

"Kafası kesilmesi gerekenlerin kafasını keserdik"

Öldürdüğü ve kafasını kestiği insanlarla ilgili olarak da "Öldürülmesi gerekenleri öldürür, kafası kesilmesi gerekenlerin kafasını keserdik. İlk insanı öldürmek zor olsa da zamanla günden güne alışılıyor" dedi.

İfadesinin devamında da "Bazen tek seferde 8 - 9 - 10 kişi öldürdüğümüz olurdu. Bazen de 30 - 40 kişi... Onları bir çöle götürüp öldürürdük. Gözlerine bir bant takar ve kafalarına kurşunları tereddütsüz sıkardık" dedi.


Fakir olduğu için örgüte katılmış
Kendisinin fakir olduğu için IŞID'e katıldığını söyleyen 21 yaşıdaki Hussein, "Param yoktu, işim yoktu, kimse bana doğru ve yanlışı söylemiyordu. Arkadaşlarım vardı ama kimse bana bir tavsiye vermemişti" dedi.


El Kaide üyesiydi IŞID'e katıldı 
21 yaşında olan Hussein Reuters'a, teröristlik hayatına 14 yaşında bir imamın yönlendirmesiyle başladığını, ilk olarak El Kaide üyesi olup sonradan IŞID'e geçtiğini söyledi.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol