BARCELONA'DA TERÖR: 14 ÖLÜ..

Barcelona'da minibüs kalabalığa daldı, silahlı saldırganlar Türk restoranında: 13 ölü, 32 yaralı

17 Ağustos 2017 Perşembe 18:34
BARCELONA'DA TERÖR: 14 ÖLÜ..

Barcelona'da çifte saldırı şoku yaşanıyor. İlk saldırıda minibüs kalabalığın arasına daldı, yaşanan ikinci saldırıda ise silahlı iki kişi Türk restoranını bastı. Yerel basında yer alan haberlere göre saldırılarda 13 kişi yaşamını yitirdi, 10'u ağır 32 kişi yaralandı.

İspanya'nın Barcelona şehrinde bir minibüs kalabalığın arasına daldığı saldırıda 13 kişi öldü, 10'u ağır 32 kişi yaralandı. Barcelona polisi, yurttaşlardan bölgeden uzaklaşmalarını istedi. Saldırı nedeniyle metro ve trenistasyonları kapatıldı.Barcelona polisi, minibüs saldırısını gerçekleştirdiğini düşündüğü zanlının bir barda köşeye sıkıştırdığın duyurdu.

İkinci saldırıda silahlı iki saldırgan Türk restoranı  Luna de Istanbul'u bastı

Barcelona'da silahlı iki kişinin Türk restoranı Luna de Istanbul'a girdiği ve bölgeden silah seslerinin geldiği belirtiliyor. Restorana polis tarafından helikopter destekli operasyon düzenleniyor. Resmi Katalan televizyonunun aktardığı bilgilere göre Türk restoranına giren saldırganlar, kendilerini içeriye kapattı.

'Herkes saklanmak için koştu'

20 yaşındaki Marc Esparcia adlı bir görgü tanığı BBC'ye olayı şöyle anlattı:

"Herkes saklanmak için koştu. Çok sayıda insan vardı, alanda çok sayıda aile vardı. Burası Barcelona'nın en çok ziyaret edilen alanlarından biri. Sanırım (araç) birkaç kişiye çarptı, çok korkunçtu. Büyük bir panik vardı."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 19.08.2017 00:10
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol