ARALARINA 'ERKEK' GİRDİ...

Wimbledon Tenis Turnuvası'nın başlamasına sayılı bir zaman kala kadınların iki önemli ismi Maria Sharapova ile Serena Williams arasında bir tartışma doğdu.

24 Haziran 2013 Pazartesi 13:32
ARALARINA 'ERKEK' GİRDİ...

 Dev organizasyonun başlamasına sayılı bir zaman kala kadınların iki önemli ismi Maria Sharapova ile Serena Williams arasında bir tartışma doğdu. Özel hayatla ilgili olan konuda öncelikle Serena yorumlarda bulunurken, Rus tenisçinin kendisine cevabı ise sert oldu.

 

NOVAK DJOKOVIC'İN SHARAPOVA TAKLİDİ KIIRDI GEÇİRDİ
 
Serena’nın isim vermeden kendi ilişki biçimini sorgulamasına Sharapova, “Eğer O kişisel bir şeyler hakkında konuşmak istiyorsa, belki öncelikle kendi ilişkisi ve evli olan erkek arkadaşı hakkında konuşmalı” dedi. Tartışmalar Sharapova’nın, Serena Williams’ın eski erkek arkadaşı, Bulgar tenisçi Grigor Dimitrov ile birlikte olmaya başlaması ile alevlenmişti.    
 
SERENA WILLIAMS: MARIA'DAN ÖZÜR DİLERİM
 
Teniste bayanlar sıralamasının zirvesinde bulunan Serena Williams, Maria Sharapova'nın özel hayatı hakkında Rolling Stone dergisine yaptığı yorumdan dolayı Rus tenisçiden özür dilediğini açıkladı.
 
Serena, Rolling Stone'a demecinde, bir tenisçi için, "Tüm mülakatlarına "Ben çok mutluyum" sözleriyle başlıyor. Ancak asla en iyi partilere davet edilmeyecek. Kara kalpli bir adamla yaşamak istiyorsa, bu onun bildiği bir iş."
 
Uzmanlar, Williams'ın Sharapova ile eski sevgilisi Bulgar Grigor Dimitrov'un ilişkisini kastettiğini fikrinde birleşti.
 
Maria Sharapova ise, "Williams özel bir şeyler hakkında konuşmak istiyorsa, çocuk sahibi ve boşanmak üzere olan boyfriend'i hakkında konuşsun." demişti. Rus tenisçi, Serena ve Fransız çalıştırıcı Patrik Muratoglu arasında olduğu tahmin edilen ilişkiyi kastetti.
 
Basın toplantısı düzenleyen Williams, "Maria, maalesef, bulunmaması gereken tartışmaya dâhil edildi. Önce ben özür dilemeliyim. Çünkü suçum yüzünden insanların zarar görebileceğini anlayınca hep böyle yapıyorum. Tenisçiler partisinde şahsen Maria Sharapova'ya yaklaştım ve "Adınız bu bağlamda kullanıldığından rahatsız olduysanız özür dilerim. En içten özürlerimi dilerim" dedim." şeklinde konuştu.
 
Serena, Maria'nın özrü kabul ettiğini belirtti.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 24.06.2013 13:33
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol