Almanya'dan Türkiye''de Saldırı Uyarısı!

'Türkiye genelinde saldırı tehlikesi arttı' uyarısında bulunan Almanya, vatandaşlarından özellikle Türkiye’nin Suriye ile sınır bölgesine seyahat etmekten kaçınmalarını istedi.

11 Ekim 2019 Cuma 13:33

Almanya, Türkiye'yi ziyaret edecek vatandaşlarını uyardı. Almanya Dışişleri Bakanlığı'nın internet sitesinde yayımlanan seyahat güncellemesinde, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyine yönelik başlattığı askeri harekata dikkat çekilerek, özellikle Türkiye'nin Suriye ile sınır bölgesindeki Şanlıurfa ve Mardin'de askeri hareketlilik olduğuna vurgu yapıldı. DW Türkçe'nin haberine göre, vatandaşlarından özellikle sınır bölgesine seyahat etmekten kaçınmalarını isteyen ve bunun "büyük önem" taşıdığına vurgu yapan Alman hükümeti, "Türkiye genelinde saldırı tehlikesi arttı" ifadesiyle de düzenlenebilecek saldırılara karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu.

NATO'YA SERT TEPKİ...

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO'ya tepki gösterdi. 

" Biz Türkiye'yiz, biz NATO üyesiyiz; bu terör örgütleri NATO üyesi olan Türkiye'ye saldırırken siz buna sessiz kalamazsınız. Siz Türkiye'yi birkaç tane zibidi terör örgütüne tercih etmeyeceksiniz öyle mi? Gereğini yapmaya mecburuz kim olursa olsun. Vatandaşların yaşadığı bölgeye roket atıp Türkiye sivilleri bombalıyor diye ortalığı ayağa kaldırmaya kalktılar. Lan bombayı atan sizsiniz, füzeleri atan sizsiniz terbiyesiz herifler! Terör örgütünün desteği ile Meclis'e girmiş olan sözde siyasi partiye sesleniyorum. Benim ordumu işgal gücü olarak gösteremezsin. Bu ahlaksızlığın, edepsizliğin daniskasıdır."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 11.10.2019 13:46
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol