ALDATILAN KOCA REZİL RÜSVA ETTİ...

2009’da karısının cep telefonuna gelen, “Nerede sevişmek istersin? Ofiste mi, açık havada mı, yerde mi yoksa üçünde de mi doyumsuz kız?” mesajını gören koca intikamını fena aldı...

17 Haziran 2011 Cuma 12:57
ALDATILAN KOCA REZİL RÜSVA ETTİ...

 İngiltere’de tesisatçılık yapan Ian Puddick 2009’da karısı Leena’nın cep telefonuna gelen, “Nerede sevişmek sitersin? Ofiste mi, açık havada mı, yerde mi yoksa üçünde de mi doyumsuz kız?” mesajını gördü. 

Mesajı gönderenin karısının 12 yıldır sekreterliğini yaptığı sigortacı Haynes olduğunu gören Puddick, milyoner sigortacıdan intikam almaya karar verdi. 

İlişkiye dair tüm detayları öğrendikten sonra ilk olarak Haynes’ı cep telefonundan mesaj bombardımanına tuttu. Puddick, daha sonra Haynes’ın karısını, arkadaşlarını ve komşularına da ilişkiyi anlattı. İntikamını internetten almaya karar verdi ve kurduğu bir blogla ilişkiyi buradan anlattı. 

twitter’ı da kullanan Puddick öldürücü darbeyi ise iş dünyasının sosyal ağı LinkedIn ile vurdu. Haynes’ın muhtemel müşterilerine ulaşan muslukçu mesajlarla olanları anlattı. Bunun ardından milyoner sigortacı işinden oldu. Leena da bu sırada Haynes’dan ayrılarak Puddick’e geri döndü. Sigortacı ise Puddick’e dava açtı. Haynes dava gerekçesi olarak da Puddick’in yaptıklarının karısı ve kendisini “utandırmasını” gösterdi. Dava devam ediyor.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol