ABD: SARRAF TÜRKLERİN YÜZÜ KIZARACAK...

ABD merkezli CNBC yayın kuruluşu, “Rıza Sarraf davasının sonu Türkler için yüz kızartıcı olacak” iddiasında bulundu.

22 Ekim 2017 Pazar 22:46

Türkiye’de üstü kapatılan 17-25 Aralık soruşturmasının kilit ismi olan ve Amerika’da 1.5 yıldır tutuklu bulunan İran kökenli işadamı Rıza Sarraf, ABD medyasının gündemini meşgul etmeye devam ediyor.

 Amerika’nın Sesi’nden Can Kamiloğlu’nun haberine göre CNBC’ye konuşan adı açıklanmayan kaynak, “Mahkeme sonunda muhtemelen çok fazla kirli çamaşır ortaya dökülecek. Bu Türkler için çok yüz kızartıcı olacak” dedi.

 ‘Sarraf itirafta bulunabilir’

 Haberde, Rıza Sarraf’ın kurduğu şebekeyle ilgili planları Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve yakın çevresinin bildiği yönünde bazı itiraflarda bulunabileceği ihtimalinden söz edildi.

 ‘İncirlik askeri hava üssünün geleceği riskli’

 Yine CNBC’ye konuşan uzmanlar şöyle dedi: “Türk-Amerikan ilişkileri Türkiye’nin Kıbrıs’ı işgal etmesinin ardından Kongre’nin silah ambargosu uyguladığı 1974’ten bu yana en düşük noktada. İncirlik hava üssünün geleceği, ilişkilerin geldiği bu noktada risk taşıyor.”

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Seyfettin Karaayvaz 2017-10-23 11:04:21

Turklerin yüzü niye kızarsın ki. Bu adamlara oy verip hırsızlığına göz yuman çomarlar düşünsün. Ağzına Türk ve Türküm kelimelerini almayan birinin Türklüğü hiç tartışılmaz. Müslümanlığı bile çok su götürür.