ABD'DEN ŞOK 'UFO' AÇIKLAMASI!..

Eski ABD ulusal güvenlik şefi Chris Mellon, UFO’nun fizik kurallarına aykırı manevralarla kendisine yaklaşan F-18’leri alt ettiğini söyledi

26 Ekim 2017 Perşembe 20:34
ABD'DEN ŞOK 'UFO' AÇIKLAMASI!..

ABD'nin eski ulusal güvenlik şefi Chris Mellon, uzaylıların varlığını kanıtlayacak açıklamalarda bulundu. Uzaylılara dair komplo teorileriyle gündeme gelen 51'inci bölgede görev yapmış olan Mellon, ABD donanmasının UFO olarak adlandırılan bilinmeyen uçan bir cisimle karşılaştığını duyurdu. Görevinden ayrılmasının ardından dünyanın dört bir yanındaki UFO vakalarını takip eden "To The Stars Academy" kuruluşuna dâhil olan Mellon, geçtiğimiz yıllarda Kaliforniya eyaletinin San Diego şehri açıklarında bulunan ordu donanmasının güpegündüz UFO ile karşılaştığını ve olay anını kaydettiğini ileri sürdü. USS Nimitz uçak gemisi ve ona eşlik eden USS Princeton uçak gemisi mürettebatlarının UFO tespit ederek deneme uçusundaki iki savaş uçağına haber verdiğini belirten Mellon, "Transponder cihazı bulunmayan cisim, telsiz çağrılarına yanıt vermiyor. F-18 uçakları, cismin kanatları ve egzoz çıkışı olmadığını gördü" dedi.

UFO'LAR ABD ORDUSUNU TEHDİT EDİYOR
 
Mellon, bilinmeyen cismin raporlara geçen fiziksel özelliklerini "Beyaz renkte ve dikdörtgen şeklinde. 12 metre uzunluğunda ve 4 metre kalınlığında" diye saydı. UFO'nun fizik kurallarını altüst eden manevralarıyla F-18'lere üstünlük sağladığını kaydeden Mellon, "Objenin silah kamerası görüntüleri ve kızılötesi görüntüleri kaydedilmiş" diye konuştu. F-18'lerin uçak gemilerine dönmelerinin ardından UFO'nun saatlerce havada dolandığını belirten Mellon, "25 bin metre yüksekliğe çıkması, okyanusun 15 metre üzerine sesten daha hızlı iniş yaptığı kaydedilmiş. Bu tür vakalar tartışılmak üzere Kongre'ye sunulmalı. UFO'lar ordu kuvvetlerini tehdit ediyor" dedi. (Sabah) 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 26.10.2017 22:44
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol