3 AYDA 75 ERKEKLE...

Avustralyalı 55 yaşındaki Bambi Smyth, gerçek aşkı bulabilmek uğruna üç ay boyunca 22 ülkeden, tanımadığı 75 erkekle...

03 Ekim 2014 Cuma 11:28
3 AYDA 75 ERKEKLE...

 Avustralyalı 55 yaşındaki Bambi Smyth, gerçek aşkı bulabilmek uğruna üç ay boyunca 22 ülkeden, tanımadığı 75 erkekle bir araya geldi. Smyth’in görüştüğü erkekler arasında İspanyol bir jigolodan, Vatikan’da bir papaza, Rus oligarktan İtalyan bir prense kadar oldukça farklı karakterler vardı. Melbourne kentinde yaşayan Smyth, gerçek aşkı yakalayabilmek için farklı kültürlerden insanlarla bir maceraya atılmaya karar verdi. Smyth, farklı ülkelerde yaşayan arkadaşlarından kendisi için 25 ila 55 yaşları arasında uygun olabilecek bir adayla görüşme ayarlamalarını istedi.

 
Daha sonra planını hayata geçirmek üzere yola koyuldu. Smyth’in hepsiyle kendi kültürlerine ait bir yemeğe çıktığı 75 erkek de birçok farklı meslek grubundandı. Smyth, özellikle görüştüğü kişilerin sıradan mesleklere sahip olmamasını istediğini anlattı. Deneyimlerini paylaşan Smyth, tüm randevularında yediği yemekleri hoş bir anı olması ve seyahat ve erkekler üzerine hatıralarını daha sonra yazabilmek için seçtiğini söyledi. Smyth, ayrıca tüm randevularını da fotoğraflarla ölümsüzleştirdi.

'EN İYİSİ İTALYAN MİMARDI'
Sıradışı deneyimi hakkında Smyth, “Tüm seyahatim boyunca mümkün olduğu kadar çok erkekle tanışmaya özen gösterdim. Bazı ülkelerde sadece bir gün kaldım ve aynı gün içinde iki ya da üç erkekle yemeğe çıktığım oldu. Zordu ama heyecan vericiydi. En çok İtalyan mimar Stefano’dan etkilendim. Hayatımda tanıdığım en olağanüstü ve çekici erkekti. Hem cömert, hem zeki hem de samimiydi. Onun için söyleyeceklerim yetersiz kalır” diye konuştu. Ama Stefano da görüştüğü birçok erkek gibi evliydi. Bir keresinde de korktucu bir deneyim yaşadığını söyleyen Smyth, “Macaristan’da bana evinde yemek hazırlayan bir adam, kesmeyi çok sevdiğini ve aslında kariyerine seri katil olarak devam edebileceğini söylemişti. Yedinci kattaki evde oturduğum sandalyede titrediğimi hatırlıyorum” diye anlattı. Smyth, başından geçen her şeyi Men on The Menu (Mönüdeki adamlar) kitabında topladı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 03.10.2014 11:29
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol