25 YIL SONRA GÖZYAŞINA BOĞAN İTİRAF...

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York kentinde bir hastaneden, 1987 yılında bir bebeği kaçıran sanık Ann Pettway suçunu itiraf etti.

13 Şubat 2012 Pazartesi 13:41
25 YIL SONRA GÖZYAŞINA BOĞAN İTİRAF...
Manhattan'daki bir mahkemede görülen davada, kaçırılan bebeğin gerçek annesi, Pettway'in itirafını gözyaşları içinde dinledi.
Ann Pettway, bebeği neden kaçırdığı konusunda bir açıklama yapmadı.
25 yıl önce hastaneden kaçırılan Carlina White, Pettway tarafından önce Connecticut'ta daha sonra da Georgia'da Nejdra Nance adıyla büyütülmüştü.
Sanık Ann Pettway, mahkemeye, o dönemde yaşadığı Bridgeport kentinden New York'a trenle geldiğini ve Harlem Hastanesi'ne gittiğini anlattı.
Ailesi tarafından ateşlendiği için hastaneye getirilen 19 günlük bebeği kaçıran Pettway, "Hastaneye gittim ve bebeği aldım. Yaptığım yanlıştı" demekle yetindi.
Savcılarla bir pazarlık yapan Pettway'in, suçunu itiraf etmesi karşılığında 10 ila 12 yıl arasında ceza alması bekleniyor.
Kaçırılan Carlina White'ın annesi ise, Pettway'in kızını kendisinden kopardığı her yıl için ceza almasını, 23 yıl hapiste tutulmasını istedi.
White, Ann Pettway'in hastanede hemşire kılığına girerek hasta bebeği için kendisini teselli ettiğini, ardından bebeği de alarak yanından uzaklaştığını anlattı.



Sırrı Kendisi Çözdü
Olayın gizemini ise, 25 yıl önce kaçırılan Carlina White çözdü. Aradan geçen yıllar boyunca, kendisini büyüten aileye bağlanamadığını ve içinde hep garip bir his taşıdığını söyleyen White araştırma yapmaya ve sorular sormaya başlamış.
Bunun sonucunda Ann Pettway, Carlina'ya aslında başka birisinin kızı olduğunu itiraf etmiş ancak annesinin uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve kendisini terk ettiğini söylemiş.
Bundan tatmin olmayan Carlina White araştırmalarını sürdürmüş ve Kayıp Çocuklar Merkezi'nin internet sitesinde kendi resmini görüp gerçek annesine ulaşmış.
Geçen yıl yapılan DNA testleri, Carlina White'ın Joy White ve Carl Tyson'un kızı olduğunu doğrulamıştı.

BBC





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol